گام مؤثر محققان برای ارتقای سلامت جامعه با نان سالم
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، نعمتالله نعمتی در «رویداد ملی نان سالم و چالشهای آن» اظهار کرد: این رویداد مهم به همت مرکز تحقیقات محصولات زراعی و باغی استراتژیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان و با همکاری پارک علم و فناوری استان سمنان در حال برگزاری است و در این میان از نظرات استادان، صاحبان اندیشه و متخصصین در حوزه علوم کشاورزی، آرد و نان برای برگزاری بهتر و کسب نتایج کاربردیتر بهره بردهایم.
وی با قدردانی از شرکتهای پخت و عرضه نان بهعنوان حامیان مالی رویداد ملی نان سالم افزود: ابتدای امر گروههای علوم زیستی، صنایع غذایی و کشاورزی در اتاق ایدههای مرکز تحقیقات محصولات زراعی و باغی استراتژیک در راستای ارتقای سطح سلامت جامعه و یکی از مؤلفههایی که در بحث سلامت جامعه مؤثر است یعنی غذا بهخصوص نان گام مؤثری را برداشت.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان با ابراز امیدواری از دستاوردهای این رویداد تأکید کرد: با توجه به استقبال بسیار مناسب مردم از این رویداد، امید دارم خروجی این رویداد کاربردی باشد تا در سطح شهر، استان و کشور کیفیت نان را شاهد باشیم.
دانشیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان تشریح کرد: یکی از کارهای مهم هدفگذاری شده در این دانشگاه که در راه رسیدن به آن موفقیتهای بسیاری کسب شده، پیادهسازی فرمایش مقام معظم رهبری درباره گام دوم انقلاب اسلامی است که در مبحث علم و پژوهش، فرهنگ و معنویت و مبحث سبک زندگی ایرانی و اسلامی اقدامات بسیاری صورت گرفت.
رئیس مرکز تحقیقات محصولات زراعی و باغی استراتژیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان هم در حاشیه «رویداد ملی نان سالم و چالشهای آن» در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا با بیان اینکه پخت نان، نگهداری، فرآوری و سلامت نان و جامعه از محورهای اصلی این رویداد ملی بوده است، اظهار کرد: این رویداد یک روزه در محل تالار خوارزمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان برگزار و با ارائه در زمینه پخت نان، سلامت نان و جامعه، اقتصاد نان و ... توسط استادان و متخصصین انجام شد.
جعفر مسعود سینکی افزود: در دنیای امروز سلامت و امنیت غذایی از مهمترین ارکان یک جامعه است، در میان مواد غذایی مختلف نان یکی از پرمصرفترین و مهمترین موارد در زنجیره غذایی جامعه ایرانی است.
دبیر علمی «رویداد ملی نان سالم و چالشهای آن» توضیح داد: وجود انواع نانهای سنتی و محلی در هر شهرستان و هر روستا و روشهای متنوع پخت آنها، پیوند نان با باورهای فرهنگی جامعه ایرانی و اهمیت آن در سلامت و اقتصاد جامعه و لزوم شناسایی ایدههای نو و نفوذ فناوریهای جدید در این حوزه از دلایل برگزاری این رویداد ملی است.
عضو هیئت علمی گروه کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان افزود: از دیگر بخشهای این رویداد میتوان به برگزاری جشنواره نانهای سنتی شهرستان دامغان و نمایشگاه نان و صنایع وابسته به آن اشاره کرد و حضور در رویداد ملی «نان سالم و چالشهای آن» برای عموم آزاد است.
انتهای پیام/