دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
07 فروردين 1402 - 15:17

طرز تهیه شیرینی میکادو

طرز تهیه شیرینی میکادو
شیرینی میکادو شیرینی مناسب در اکثر مراسم‌های ما ایرانیان است که دستور تهیه بسیار راحتی دارد و می‌توانید آن را سریع و راحت آماده کنید.
کد خبر : 837965

به گزارش خبرگزاری آنا، یکی از شیرینی‌های قدیمی که به نوعی بسیار خوش خوراک است و بسیاری نمی‌توانند از آن بگذرند، شیرینی میکادو است با ظاهری ساده و جذاب و طعمی بی نظیر که بصورت لایه لایه است و از نان مخصوص میکادو و خمیری مانند حلوا تهیه می‌شود.

شیرینی میکادو با توجه به زمان ماندگاری بالایی که دارد می‌تواند گزینه بسیار مناسبی برای ایام عید باشد.

برای پخت این شیرینی شما نیازی به فر ندارید و به کمک آرد سفید و آرد نخودچی می‌توانید آن را تهیه کنید، با یک دستور تهیه بسیار ساده و راحت و در نهای از میهمانان خود بخصوص در ایام عید پذیرایی کنید.

اما چطور این شیرینی خوشمزه را در منزل تهیه کنیم؟

مواد لازم برای تهیه حدود ۳۰ عدد شیرینی میکادو

  • آرد سفید قنادی: ۳لیوان
  • آرد نخودچی: ۱.۵لیوان
  • پودر قند: ۱.۵لیوان سرپر
  • روغن مایع: ۱لیوان
  • کرهیا روغن جامد: ۱۵۰گرم
  • پودر کاکائو: ۳قاشق غذاخوری
  • پودر هل:۱قاشق غذاخوری
  • نان میکادو:نصف بسته که می‌توانید از فروشنده‌های لوزم قنادی تهیه کنید
  • شکلات شیری: به مقدار لازم (برای تزیین)

طرز تهیه شیرینی میکادو ساده

برای تهیه شیرینی میکادو در مرحله اول باید ابتدا آرد سفید الک شده را در داخل تابه‌ای ریخته و بر روی حرارت خیلی کم قرار دهید و هرزگاهی آن را هم بزنید تا خامی آرد گرفته شود.

توجه داشته باشید که نیازی نیست آرد تغییر رنگ بدهد و فقط می‌خواهیم در این مرحله آرد کمی بو داده شود و حتی این کار با حرارت پایین نیز می‌تواند انجام شود که شاید حدود ۴۰ دقیقه طول بکشد، اما اگر تمایل داشتید می‌توانید حرارت را کمی بالاتر ببرید، اما توجه کنید که باید مدام آرد را هم بزنید و مراقب تغییر رنگ آن باشید.

مرحله بعد زمانی آغاز می‌شود که عطر آرد بلند شده باشد و بنوعی خامی آن نیز گرفته شده باشد و حال باید آرد نخودچی الک شده را به مواد اضافه و مخلوط کنیم.

همانند قبل مواد را بر روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم و آن‌ها را تفت می‌دهیم تا زمانی که عطر آرد نخودچی نیز در فضا بپیچد و این کار شاید حدود ۱۵ دقیقه زمان بگیرد، زیرا خامی آرد نخودچی در مدت کمتری گرفته می‌شود.

پس از تفت دادن هر دو آرد وارد مرحله سوم می‌شویم و باید پودر کاکائو الک شده و پودر قند الک شده را به مواد اضافه کنیم و باز هم در حدود ۲ دقیه موارد را تفت دهیم و بعد حرارت را خاموش می‌کنیم.

برای انجام مرحله چهارم باید اجازه بدهید تا دمای مخلوط کمی از بین برود و حال باید تمام مواد را دوباره الک کنیم که این کار را در زمانی که حلوا هم درست می‌کنیم انجام می‌دهیم تا یک بافت یکدست حاصل شود.

در مرحله بعد باید مواد الک شده را بار دیگر داخل تابه بریزیم و روغن جامد را به آن اضافه کنیم و بر روی حرارت کم تفت دهیم.

طرز تهیه شیرینی میکادو

در ششمین مرحله باید روغن مایع را کم کم به مواد اضافه کنیم، و با توجه به اینکه ممکن است همه روغن مایع مصرف بشه و یا اضافه بماند باید به اندازه‌ای روغن مایع اضافه کنیم که مواد به غلظت لازم برسند و کمی از حلوا شل‌تر باشد، و نباید خیلی رقیق شود.

حال پس از افزودن روغن باید مواد را بر روی حرارت تفت دهید و در نهایت پودر هل و یا دارچین را به آن اضافه کرده و تفت دهید و حرارت را خاموش کنید.

توجه داشته باشید که بهتر است از هل سبز تازه آسیاب شده استفاده کنید تا از عطر فوق العاده آن بهره ببرید.

در مرحله هشتم باید یک ورق نان میکادو را بر روی میز کارتون قرار دهید و از موادی که هنوز داغ هستند بر روی آن بریزید البته جای نگرانی نیست، زیرا این مواد دارای حرارت باعث خمیر شدن نان شما نخواهد شد و از طرفی اگر از حرارت آن کم شود، لایه‌ها به خوبی به یکدیگر نمی‌چسبند.

حال باید به کمک پالت یا قاشق مواد را پهن کنید تا همه جای نان آغشته به مواد شود وبعد لایه بعدی را بر روی لایه اول قرار بدید و با دست کمی فشار دهید تا بهم بچسبند؛ دوباره از مواد روی آن بریزید و صاف کنید و این کار را تا لایه آخر ادامه دهید.

کمی با دست شیرینی‌ها را فشار دهید و بعد یک جسم سنگین که هم اندازه نان‌ها باشد را بر روی آن‌ها قرار داده و صبر کنید تا لایه‌ها به یکدیگر بچسبند و شیرینی‌ها منسجم‌تر شوند.
 
به منظور تزیین شیرینی میکادو می‌توان کار‌های بسیاری انجام داد، اما بسیاری از افراد آن را بصورت ساده سرو می‌کنند و برخی از شکلات برای تزیین آن استفاده می‌کنند، که می‌توانید تکه‌های شکلات را بر روی حرارت غیر مستقیم آب مانند کتری در حال جوش قرار دهید، بطوری که آبی که در کتری در حال جوش است به ظرف شکلات برخورد نکند و اجازه دهید تا شکلات‌ها ذوب شوند.

بعد شکلات‌های ذوب شده را بر روی شیرینی‌ها ریخته و به کمک پالت آن‌ها را صاف کنید تا همه جای سطح شیرینی پوشانده شود و حال باید اجازه دهید تا خودش را بگیرد.

برای تقسیم کردن شیرینی‌ها هم فقط به یه چاقوی بزرگ و تیز احتیاج داریم و برای اینکه لایه‌های شیرینی با یکدیگر هم اندازه باشند می‌توانید از خط کش کمک بگیرید و آن‌ها را به قسمت‌های مساوی تقسیم کنید و ببرید. 

نکاتی درباره علت نچسبیدن لایه‌های شیرینی میکادو

توجه داشته باشید که اگر از روغن بیش از حد نیاز استفاده شود و مواد به حالت شل باشد، باعث می‌شود تا لایه‌ها به خوبی بهم نچسبند و بعدا از یکدیگر جدا شوند.


 

 

انتهای پیام/

برچسب ها: شیرینی پزی
ارسال نظر