دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
26 شهريور 1399 - 00:09

چگونه شیرین شکری بدون فر آماده کنیم؟

یکی از شیرینی های سنتی کرمانشاه، شیرینی شکری است. در این مطلب مراحل پخت این شیرینی بدون فر در خانه را آموزش می دهیم.
کد خبر : 515302

شیرینی شکری یکی از انواع شیرینی های سنتی و خوشمزه کرمانشاه است که به صورت عصرانه و میان وعده مصرف می شود. در اینجا طرز پخت این نوع شیرینی را بدون فر برای شما آموزش می دهیم.


شیرینی شکری کرمانشاه


نحوه پخت شیرینی شکری


مواد اصلی:


آرد/ به مقدار لازم


تخم مرغ/ ۱ عدد


شکر/ ۱ قاشق غذا خوری


بیکینگ پودر/ ۱ قاشق غذا خوری


نمک/ نصف قاشق چایی خوری


وانیل‏/ ۱ قاشق مربا خوری


آب جوش/ نصف لیوان


روغن مایع/ یک چهارم لیوان


آب لیمو / ۲ قاشق غذا خوری


پودر نشاسته/ به مقدار لازم


مواد لازم شربت :


شکر/ 2 لیوان


آب/ 2 لیوان


پودر هل/ 1 قاشق مرباخوری


گلاب/ نصف فنجان


شکر/ 5 قاشق غذاخوری


پودر دارچین/ 2 قاشق غذا خوری


مراحل تهیه:


1_در ظرف بزرگی تخم مرغ ، شکر، نمک وانیل رو باهم مخلوط کنید و هم بزنید سپس آب جوش و یک چهارم لیوان لیوان روغن مایع را اضافه کنید.


2_بکینگ پودر و آرد را با هم الک کنید سپس به مواد اضافه کنید و 5 دقیقه ورز دهید در حدی که خمیر بدست آمده به دست نچسپد


3_به خمیر 20 دقیقه استراحت دهید.


4_در قابلمه ای شکر، آب، هل و آبلیمو را مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید تا بجوشد و وقتی که مواد به غلظت کافی رسیدند، گلاب را اضافه کنید و بعد از یک دقیقه شعله را خاموش کنید و اجازه دهید شربت سرد شود.


5_بعد از استراحت کردن خمیر، روی تخته آشپزخانه کمی پودر نشاسته بپاشید و خمیر را با وردنه پهن کنید بطوری که ضخامتش بیشتر از نیم سانت باشد سپس قالب بزنید.


6_روغن را داغ کنید و حرارت را متوسط به پایین تنظیم کنید سپس شیرینی ها را در آن سرخ کنید.


7_بعد از سرخ شدن شیرینی ها، آن ها را در شربت خنک شده بریزید تا به شربت به خورد شیرینی برود.


8_ شیرینی ها را در آبکش بگذارید تا شیره ی اضافی آن خارج شود.


9_ اجازه دهید شیرینی ها 15 دقیقه در یخچال بمانند.


10_ دارچین و شکر را قاطی کنید و شیزینی ها را در آن بغلتانید و دوباره به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید.


طرز تهیه شیرینی شکری


اشتباه مهم هنگام پخت شیرینی چیست؟


1_مواد شیرینی را زیاد هم نزنید تا شیرین خشک و سفت نشود.


2_در مصرف روغن زیاده روی نکنید چرا که غلظت طبیعی شیرینی را از بین می برد.


3_خمیر شیرینی را بیش از اندازه نازک نکنید تا پس از پخت حالت جمع شده بقه خود نگیرد.


4_خمیر را کم ورز ندهید چون باعث ترک خوردن شیرینی در حین پخت می شود.


5_شکر را به خوبی در مواد شیرینی حل کنید تا خال هایی روی شیرینی ظاهر نشوند.


6_استفاده از آب نجوشیده باعث سفت شدن شیرینی می شود.


7_خمیر را به آرد آغشته کنید تا در حین شکل دادن به شیرینی با مشکل روبه رو نشوید.




انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب