۲۵ درصد شرکتهای دانش بنیان در حوزه سلامت فعالیت میکنند
به گزارش خبرنگار دانش و فناوری خبرگزاری آنا، یونس پناهی در نشست خبری بیست و هشتمین جشنواره تحقیقات و فناوری علوم پزشکی رازی، گفت: این جشنواره به عنوان یکی از بزرگترین جشنوارههای عرصه سلامت، هرساله عملکرد تحقیقات و فناوری دانشگاههای علوم پزشکی را در عرصه تولید علم و فناوری مورد ارزیابی قرار میگیرد که بیست و هشتمین جشنواره سوم بهمن ماه در سالن اجلاس برگزار میشود.
وی با بیان اینکه محور اصلی این جشنواره " تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین " است، اظهارکرد: برندگان و برگزیدگان افراد فناوری، شرکتهای دانش بنیان و افرادی خواهند بوده که در حوزه فناوری فناوری بیشترین ورود را داشته اند.
پناهی به تفاوتهای بیست و هشتمین جشنواره تحقیقات و فناوری علوم پزشکی رازی نسبت به ۲۷ جشنواره قبلی اشاره کرد و گفت: برگزاری جشنواره بر مبنای تحول شعار امسال، ارزیابی دانشجویان برای اولین بار و برگزاری چهار کمیته از تفاوتهای این جشنواره نسبت به جشنوارههای گذشته است.
وی ادامه داد: در بیست و هشتمین جشنواره تحقیقات و فناوری رازی، ۵۷۰ شرکت کننده داشتیم که امیدواریم مجموعه برگزیدگان موردتوجه قرار بگیرد.
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت به آمار برگزیدگان بیست و هشتمین جشنواره رازی اشاره کرد و گفت: آمار برگزیدگان در این جشنواره از ۵ محقق، ۴ مخترع، ۲ محقق جوان، ۲ محقق دانشجو، ۱۰ مرکز تحقیقاتی، ۴ کمیته تحقیقات دانشجویی، ۳ نشریه، یک شرکت دانش بنیان، یک سازمان غیردولتی حامی پژوهش، ۳ مرکز رشد فناوری، یک پژوهشی کاربردی برتر و ۴ دانشگاه علوم پزشکی است.
پناهی افزود: مبنای انتخاب محقق کاربردی بودن، اولویت اوضاع، تولید دانش و گسترش مرزهای دانش براساس اجماع داوران است.
وی حداقل h index رتبههای برگزیدگانبه استثنای گروه پژوهشی برتر، دانشجویی و فناوری سلامت را شامل رتبه اول: حداقل شاخص h,۲۲ , رتبه دوم: h,۱۸, رتبه سوم: h,۱۲ و جوان: h,۸ عنوان کرد.
پناهی بیان کرد: واکسنهای برتر کشور که در حوزه کرونا بود و مراحل تائیدیه وزارت بهداشت را اخذ کرده نیز در بیست و هشتمین جشنواره رازی مورد ارز یابی قرار خواهدگرفت.
**شرکتهای دانش بنیان باید ارزش اقتصادی داشته باشند
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت به فعالیت شرکتهای دانش بنیان اشاره کرد و گفت: شرکت دانش بنیانی مورد تائید است که نیازهای مردم را مرتفع کند و وارد رشد اقتصادی برای اقتصاد سلامت کشور داشته باشد. چرا که ۲۵ درصد شرکتهای دانش بنیان در حوزه سلامت فعالیت میکنند.
پناهی ادامه داد: در کشور از حدود ۸ هزار شرکت دانش بنیان برخورداریم که حدود ۲۷ درصد کل بازار اقتصادی این شرکتها در حوزه سلامت فعالیت میکنند و ۳۳ درصد شرتها نیز اشتغال آفرین هستند.
انتهای پیام/