دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
17 شهريور 1401 - 09:27
عضو هیئت رئیسه شورای شهر مطرح کرد؛

ایجاد آزمایشگاه سلامت محصول در میادین میوه و تره‌بار/ افزایش کیفیت محصولات در میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران

ایجاد آزمایشگاه سلامت محصول در میادین میوه و تره‌بار  افزایش کیفیت محصولات در میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران
نجفی گفت: در چندسال گذشته آزمایشگاهی وجود داشت که میوه و سایر محصولات را از لحاظ سلامت غذایی آزمایش می‌کرد و قرار است دوباره راه‌اندازی شود.
کد خبر : 805198

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری آنا، سوده نجفی عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر تهران درباره وضعیت میادین و بازار‌های سازمان مدیریت میادین میوه و بار شهرداری تهران اظهار کرد: هفته‌ای ۱ الی ۲ بار در مسیر منزل از میادین به صورت سرزده بازدید و خرید می‌کنم و اگر موردی وجود داشته باشد، موضوع را به مدیرعامل سازمان میادین اطلاع می‌دهم.

وی افزود: ما برخی نکات را برای میادین میوه و تره بار به مدیر عامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار اعلام کرده‌ایم که در برنامه خود داشته باشند و ایشان هم با اهتمام ویژه و به طور جد در برطرف کردن موارد اقدام کردند.

نجفی با بیان اینکه در چندسال پیش آزمایشگاهی وجود داشت که میوه و سایر محصولات را از لحاظ سلامت غذایی آزمایش می‌کرد گفت: این موضوع وظیفه ذاتی شهرداری نیست و جهاد کشاورزی باید به این موضوع رسیدگی کند، اما در راستای مسئولیت اجتماعی خودمان قرار است این کار در سازمان میادین انجام شود و در آینده نزدیک این آزمایشگاه راه‌اندازی خواهد شد.

عضو شورای شهر تهران ادامه داد: خوشبختانه اقدامات اولیه این آزمایشگاه انجام شده و تا چندماه آینده آماده می‌شود.

وی بیان کرد: فقط ارزانی و ارزان فروشی محصولات در میادین مورد نظر نیست و سلامت محصول بسیار برای ما مهم است که این موضوع در دستور کار قرار گرفته؛ چراکه باتوجه به برخی مشکلات نظیر ناباروری‌ها و... باید به موضوع سلامت توجه ویژه‌ای کنیم.

نجفی در پاسخ به سوالی مبنی بر افزایش یافتن کیفیت محصولات میوه و تره‌بار گفت: محصولات افزایش کیفیت داشته‌اند، اما باز هم به دنبال کیفیت بیشتر هستیم.

انتهای پیام/

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب