محقق شدن تقویت و توسعه شهر با حکمرانی شهری خردمندانه
به گزارش گروه جامعه خبرگزاری آنا، علی اصغر پورعزت با اشاره به اینکه شما در باشگاه متخصصان مدیریت شهری میتوانید راهی را انتخاب کنید که نماینده واقعی مردم باشید، اظهار کرد: امروزه نمایندگان واقعی مردم که درد آنها را کشیده باشند، کم هستند و این واقعیت امروز ماست.
این استاد دانشگاه تهران با اشاره به اینکه اگر شما یار شفیق سیستم حکمرانی باشید باید نقد هم داشته باشید، گفت: به عنوان مثال، شهردار باید بداند اگر شما به صورت دائم ستایشگری کنید، افراد قابل اعتمادی نخواهید بود.
پورعزت بیان کرد: شما چشم انداز "کلانشهر الگوی جهان اسلام" را مطرح کردید، من پیشنهاد دادم در کنار آن به شهر عدل هم فکر کنید. شعارها، نوشتهها و طرز فکر افرادی که در صدد اصلاح اجتماعی هستند، معطوف به شهری در آینده است که بهترین واژه برای آن شهر عدل است.
رئیس انجمن علمی مدیریت دولتی ایران، شهر تهران را یک پلت فرم دانست و گفت: اگر در تهران سالم کار کنیم و مردمانی سالم در آن باقی بماند، به شهری امن و پر رزق تبدیل می شود. اگر ناسالم عمل کنیم، فرو پاشیده میشود و در این اتفاق همه ما مسؤل هستیم.
پورعزت با تاکید بر اینکه اگر تصمیمهای ساخت مسیرهای تهران برای تردد اتوبان های بزرگ طراحی شده بود، امروز مردم راحت بودند، گفت: اگر در آن زمان اتوبانها را طراحی کرده بودند نه برنامه ریزی، امروز شرایط تردد در شهر متفاوت بود.
وی ادامه داد: وقتی برنامه ریزی میکنیم حکمرانی و اصلاح را در نظر میگیریم و وقتی طراحی می کنیم بقای پایدار را در نظر میگیریم.
این استاد دانشگاه تهران تاکید کرد: به شهر آباد، شهر عدل، شهر خردمندان، شهر حکمرانان خردگرا، شهر تعالیگرا و شهر برخوردار از آینده نیک فکر کنید. در رویکرد تصویر پردازانه تاکید میشود که آینده را باید طراحی کرد، آینده را نباید برنامه ریزی کرد. طراحی آینده باید مسؤلانه باشد و وقتی سیستم مسئولانه و عاقلانه باشد مسیر خردمندانهای را اتخاذ میکند و به شجاعت، عدالت و عفت میرسد.
انتهای پیام/۴۱۷۲/
انتهای پیام/