لزوم انعقاد قرارداد با مراکز تحقیقاتی بینالمللی برای تحقق پژوهش نتیجهبخش
افشین جوادی پژوهشگر برتر دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی در هفته پژوهش ۱۴۰۰ در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا با برشمردن شاخصهای رشد و توسعه در عرصه پژوهشی کشور اظهار کرد: برای تحقیق و پژوهش مثمر نیازمند انعقاد قرارداد با دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی بینالمللی هستیم و باید در زمینه مبادله دانشجو و استاد و برگزاری دورههای کوتاهمدت برای آشنایی با تکنیکهای جدید آزمایشگاهی و دستگاهی با دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی بینالمللی همکاری داشته باشیم.
وی که از سال ۱۳۷۵ تدریس در دانشگاه را آغاز کرده و راهنما یا مشاور بالغبر ۱۵۰ عنوان پایاننامه و حدود ۸۰ مقاله بوده با بیان انتظار پژوهشگران از مسئولان بالادستی بهویژه دولتمردان عنوان کرد: تأمین مالی و معیشتی اعضای هیئت علمی، افزایش بودجه پژوهشی در دانشگاه آزاد اسلامی با توجه به محدودبودن منابع مالی دانشگاه و وابستگی آن به شهریه دانشجویان، آرامش فکری و روانی و تأمین شرایط لازم تحقیق ازجمله انتظارات هر پژوهشگری از مسئولان است.
بیشتر بخوانید:
تفاوت پژوهشمحوری دانشگاههای مطرح دنیا با ایران چیست؟
اهتمام دانشگاهها به پژوهش و تحقیق و فعالیتهای دانشبنیان
لزوم اتخاذ تدابیر لازم برای احیای علوم پایه
هزینه بالا تحقیق در برخی رشتهها را محدود یا تعطیل کرده است
متخصص بهداشت مواد غذایی و دانشیار پایه ۲۴ در دانشکده دامپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز با تشریح نقصها و کمبودهای کنونی عرصه پژوهش و فناوری کشور گفت: بودجههای پژوهشی کم و مبالغ ناکافی و بوروکراسی اداری برای استفاده از امکانات آزمایشگاهی و پژوهشی ازجمله موانع سر راه پژوهشگران بوده و بهویژه در سالهای اخیر بودجههای پژوهشی مشکلساز شده و اختصاص بودجه برای فرصتهای مطالعاتی پژوهشگران ایرانی کمرنگتر شده است.
جوادی درباره دلیل انتخاب وی بهعنوان پژوهشگر برتر و تشریح فعالیتها و موفقیتهای عملی خود مطرح کرد: چاپ مقالات در مجلات معتبر خارجی و داخلی دلیل اصلی انتخابم بهعنوان پژوهشگر برتر بوده است. به تحقیق در زمینه مواد غذایی علاقه بیشتری دارم. تازهترین تحقیقاتم در زمینه کنترل کیفی مواد غذایی و باقیمانده داروهای دامپزشکی در گوشت و فرآوردههای دامی است و ازجمله مهمترین تحقیقات انجام گرفته میتوان طراحی روشهای مناسب برای جستوجو و اندازهگیری باقیمانده داروها و سموم در مواد غذایی را نام برد.
انتهای پیام/۴۱۲۱/۴۰۶۲/
انتهای پیام/