دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
22 آبان 1400 - 14:55
آذر در گفت‌وگو با آنا مطرح کرد؛

ارائه تسهیلات ۱۳ میلیارد تومانی به شرکت‌های خلاق سیستان/ پرداخت هزینه‌ها براساس پیشرفت

مدیر سرمایه‌گذاری نخستین صندوق سرمایه‌گذاری صنایع خلاق گفت: میزان سرمایه‌گذاری روی یک پروژه به محتوای آن بستگی دارد، هزینه‌ها یکجا به شرکت‌ها پرداخت نمی‌شود و براساس پیشرفت پروژه داده می‌شود.
کد خبر : 620836
خلاق

به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، نخستین صندوق سرمایه‌گذاری تخصصی کشور در حوزه خلاق و فرهنگی فعالیت خود را از ابتدای سال جاری آغاز کرده و به شرکت‌ها و استارت‌آپ‌های حوزه صنایع فرهنگی و خلاق تسهیلات و خدمات مالی ارائه می‌دهد. این صندوق با هدف توسعه محصول در حوزه خلاق روی شرکت‌ها و استارت‌آپ‌ها این حوزه سرمایه‌گذاری می‌کند.


پیام آذر، مدیر سرمایه‌گذاری این صندوق در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا گفت: تسهیلات را به دو شکل به شرکت‌ها و استارت‌آپ‌ها ارائه می‌دهیم، بخش اول منابع خود صندوق است و بخش دیگر مدیریت منابع مالی باقی نهادهای دولتی است، درواقع در این حالت صندوق به‌عنوان عامل نهادهای دولتی به شرکت‌ها تسهیلات ارائه می‌کند. همچنین با استفاده از منابع مالی خود پروژه‌های سرمایه‌گذاری مشترک انجام می‌دهد.


وی با اشاره به اینکه تسهیلات این صندوق از لحاظ سود کمتر از تسهیلاتی است که از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ارائه می‌دهد، افزود: این صندوق کارگزار معاونت علمی در حوزه خلاق و فرهنگی است و تسهیلات این نهاد از طریق صندوق به شرکت‌های خلاق ارائه می‌شود. سقف تسهیلات برای شرکت‌ها و استارت‌آپ‌ها در صورتی که از منابع صندوق تأمین شود ۲۰۰ تا ۲۵۰ میلیون تومان است. در صورتی که سرمایه‌گذاری از منابع معاونت علمی تامین شود، سقف میلیارد تومان است.


مدیر سرمایه‌گذاری نخستین صندوق تخصصی حوزه خلاق و فرهنگی بیان کرد: میزان سرمایه‌گذاری به پروژه بستگی دارد، البته در یک فاز پرداخت نمی‌شود. پرداخت‌ها براساس پیشرفت پروژه انجام می‌شود. ممکن است سرمایه‌گذاری روی یک پروژه یک میلیارد تومان باشد اما هزینه‌ها در پکیج‌های ۵۰۰ میلیونی تومانی به شرکت پرداخت می‌شود. یک پروژه مخصوص شرکت‌های خلاق سیستان انجام شده که در آن ۱۳ میلیارد تومان تسهیلات به ۵۰ شرکت خلاق این استان داده می‌شود.


آذر گفت: روی یک پروژه ۵۰۰ میلیون تومان سرمایه‌گذاری شده و سه پروژه دیگر نیز در حال مذاکره است، از منابع خود صندوق ۷۰۰ میلیون تومان به سه شرکت تسهیلات داده شده و برای سه شرکت دیگر نیز ضمانت‌نامه صادر شده است. روند ارائه تسهیلات بدین گونه است که شرکت‌ها و استارت‌آپ‌ها به سایت صندوق مراجعه می‌کنند و با واحدهای تخصصی تماس می‌گیرند، در صورت داشتن شرایط اولیه، نوع خدمت به آنها مشخص می‌شود. براساس تسهیلات پیشنهادی به شرکت اعلام می‌شود که چه فرم‌هایی را از روی سایت دانلود کرده و پر کند. اصل مدارک با فرم‌ها به صندوق ارسال شده، در کمیته بررسی می‌شود و در صورت تایید کمیته و موافقت شرکت قرارداد امضا شده و تسهیلات به شرکت داده می‌شود.


انتهای پیام/۴۰۲۱/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب