دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
05 مرداد 1400 - 16:03
در اجرای طرح «دوشنبه‌های صنعت و دانشگاه»؛

کام دانشگاهیان در ارتباط با صنعت شیرین شد

گروه تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی ناحیه شبستر از بزرگ‌ترین واحد صنایع غذایی آذربایجان شرقی در شهرستان شبستر بازدید کردند.
کد خبر : 597212
بازدید

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از شبستر، گروه تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی ناحیه شبستر در چهارمین گام از طرح «دوشنبه‌های صنعت و دانشگاه» از بزرگ‌ترین واحد صنایع غذایی استان آذربایجان شرقی در شهرستان شبستر بازدید کرده و در نشست تخصصی با مدیران واحد تولیدی صنایع غذایی «شیرین عسل» این شهرستان به بررسی موضوعات، مسائل و مشکلات این واحد پرداخته و راهکارهای همکاری مشترک دانشگاه و صنعت را بررسی کردند.


کام دانشگاهیان در ارتباط با صنعت شیرین شد


غلامرضا کاظمی زاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ناحیه شبستر در این نشست با اعلام آمادگی این واحد دانشگاهی برای هرگونه همکاری علمی پژوهشی و اجرایی در راستای کمک به توسعه هرچه بیشتر این واحد تولیدی، بر ضرورت وجود نشست‌های متعدد با اهالی صنعت تأکید کرد.


صنعت و دانشگاه نیازمند همکاری متقابل هستند


جلال گلچین قائم‌مقام مدیرعامل واحد صنایع غذایی شیرین عسل شبستر نیز با استقبال از حضور گروه تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی ناحیه شبستر در این واحد صنعتی اظهار کرد: صنعت و دانشگاه هر دو علاقه‌مند و نیازمند به همکاری متقابل هستند؛ اما معلوم نیست چه دلایلی باعث این گسست شده که باید این همکاری‌ها شکل عملی به خود بگیرد.


جواد حصاری مشاور صنایع غذایی شیرین عسل شبستر و عضو هیئت علمی دانشگاه نیز واحد آرندی این شرکت را ازجمله بزرگ‌ترین واحدهای آرندی در صنایع استان آذربایجان شرقی و کشور برشمرد و از حضور چند عضو هیئت علمی و کارشناسان ارشد در این واحد آرندی خبر داد و حضور این نفرات را نشانه اهمیت واحد تولیدی شیرین عسل به موضوع تحقیق و پژوهش دانست.


به گزارش آنا، واحد تولیدی صنایع غذایی شیرین عسل، بزرگ‌ترین واحد صنایع غذایی استان آذربایجان شرقی دارای دو واحد تولیدی بزرگ بوده که واحد نخست آن در شهرک صنعتی شهید سلیمی تبریز و واحد دوم آن در شهرستان شبستر واقع شده و جزء واحدهای صادرکننده نمونه کشور است که محصولات آن به ۶۵ کشور جهان صادر می‌شود.


انتهای پیام/۴۱۲۱/۴۰۶۲/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب