«دوشنبههای صنعت و دانشگاه» در ایستگاه دوم
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از شبستر در دومین هفته از آغاز طرح دوشنبههای صنعت و دانشگاه، گروه تخصصی صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر از یک واحد تولیدی صنایع غذایی در شهرستان شبستر بازدید کردند.
در راستای توسعه ارتباط صنعت و دانشگاه و در مسیر تحقق شعار دانشگاه آزاد اسلامی بهعنوان دانشگاه مهارتی، دومین بازدید تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی شبستر از واحد تولیدی نوبر ماکارون شبستر انجام شد.
در این بازدید تخصصی ابتدا رئیس و جمعی از مدیران به همراه نمایندگان گروههای آموزشی صنایع غذایی و برق در نشست تخصصی با حضور مدیران و مسئولان فنی این واحد تولیدی، تمام نیازها، مسائل و توانمندیهای این واحد تولیدی را بررسی کردند و استادان متخصص حاضر در نشست، راهکارهای جدیدی برای ارتقای شاخصهای کیفی تولید و کاهش هزینههای تولید ارائه کردند که مورد استقبال مدیران واحد تولیدی قرار گرفت.
مقرر شد استمرار این ارتباط از طریق دفتر ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر برای دریافت نیازها و نیز همکاری در برگزاری دورههای آموزشی تخصصی کوتاهمدت برای منابع انسانی این واحد تولیدی انجام شود.
پس از نشست تخصصی اعضای حاضر از بخشهای مختلف واحد تولیدی نوبر ماکارون شبستر بازدید کردند و از نزدیک در جریان نحوه عملکرد این واحد تولیدی قرار گرفتند.
واحد تولیدی صنایع غذایی نوبر ماکارون با برند ابتکار در روستای علی اکبرلو در شهرستان شبستر واقع شده و با بیش از یک دهه فعالیت صنعتی خود را آغاز کرده و عمده محصولات آن به خارج از کشور صادر میشود.
این واحد تولیدی ۴۰ درصد تولیدات انواع ماکارونی را به داخل کشور و ۶۰ درصد تولیدات خود را به کشورهای عراق، سوریه، گرجستان، نخجوان و افغانستان صادر میکند.
به گزارش آنا، شهرستان شبستر بهعنوان دومین شهرستان صنعتی در استان آذربایجان شرقی دارای توانمندیهای زیادی در ارتباط صنعت و دانشگاه است و واحد شبستر با ایجاد دانشکده مهارت و کارآفرینی تلاش دارد گامهای ارزشمندی در راستای مهارتافزایی دانشجویان و دانشآموختگان بردارد و در کنار آن به رفع برخی موانع تولید و افزایش حداکثری بهرهوری در صنایع شهرستان شبستر اقدام کند.
انتهای پیام/۴۱۰۳/۴۰۶۲/
انتهای پیام/