حملهکنندگان به پدرخواندگی، مخفیانه این مدل را پیگیری میکنند
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا،حجتالاسلام مصطفی پورمحمدی در نشست سیاسی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان با اشاره به فعالیتهای انتخاباتی احزاب و گروههای مختلف گفت: ما باید در ابتدا برای مشارکت گسترده مردم تلاش کنیم، مسلماً مقام معظم رهبری هم به مشارکت پایین راضی نیستند و بارها بر حضور گسترده در انتخابات تأکید کردهاند.
وی افزود: مردم باید در یک فضای شفاف و با مشارکت بالا در انتخابات حضور پیدا کنند و بعد هنر ما باید این باشد که افراد خوب و اصلح را معرفی کنیم.
پورمحمدی در پاسخ به سؤال یکی از دانشجویان گفت: من قبلاً گفتم که نوع نگاه لیبرالی، امنیتی، نظامی و پدرسالانه هیچکدام مطلوب ما نیست، منظور ما نوع این نگاه در مدیریت است ولی نگفتیم اگر کسی نظامی است یا سابقه قضایی دارد نباید کاندید شود. اما رویکرد و نگاهی که میخواهد با آن مدیریت کند مهم است.
دبیر کل جامعه روحانیت مبارز اظهار کرد: برخی به پدرخواندگی حمله میکنند ولی میخواهند خودشان مخفیانه این مدل را پیگیری کنند و یک دفعه در آخر انتخابات نظر خود را تحمیل میکنند. دوره این مدلها گذاشته و اینگونه مدلها دیگر مقبولیت ندارد و ما نمیتوانیم از این مدلهای منسوخ شده استفاده کنیم.
وی درباره نوع نگاه شورای وحدت اصولگرایان به انتخابات هم افزود: در این شورا روی هیچ فردی بحثی نشده است، تلقی ما این است اگر آقای رئیسی کاندیدا شود میل و نظر شورای وحدت به سمت ایشان است، ولی دیگر روی هیچ فردی بحثی نشده است.
پورمحمدی تأکید کرد: اگر آقای رئیسی وارد صحنه نشوند ما ممکن است با تعدد کاندیداها روبرو شویم و اینگونه احتمالاً انتخابات به دور دوم کشیده خواهد شد.
وی با بیان اینکه ما در بسیاری از موضوعات توانستیم و در بسیاری از موضوعات نتوانستیم و این نکته بسیار مهم است؛ گفت: وقتی سخن از توانستن میکنیم، به معنی قدرت مطلق در همه حوزهها نیست. ما در عرصههای بسیار مهم به صورت مستند و حتی به شهادت مخالفان و دشمنانمان توانستهایم. بسیاری از تواناییهای حتی ما قابل مناقشه نیست؛ ثابت شده است.
پورمحمدی با بیان اینکه بالاترین دستاورد سیاسی، استقلال سیاسی است؛ تصریح کرد: هیچکس در این موضوع تردید ندارد که ایران از نظر سیاسی مستقل است. دشمنان ما گاها میگویند که استقلال ما جنبه طغیانی و شورشی دارد اما در اصل استقلال سیاسی ما تردید ندارند.
وی اظهار داشت: مردم ایران امروز در تعیین حق سرنوشت آزاد هستند انتخابات ریاست جمهوری نزدیک است و مصداق بارزش این است که هیچیک از ما نمیداند که چه کسی رئیسجمهور خواهد شد.
وی افزود: منش و روش امام خمینی و مقام معظم رهبری بدین گونه بوده که هیچوقت حتی اظهار نکردند که کدام نامزد مورد اقبال آنهاست.
پورمحمدی یادآور شد: ما در زمینه نفت، گاز، فولاد و پتروشیمی ظرفیتهای کمنظیری داریم. چند روز پیش سفیر سابق اسرائیل در آمریکا گفته که ایران نسبت به ۵ سال پیش رشد چشمگیری داشته است. به نظرم عرصهای که کمتر مورد توجه قرار گرفته، فرهنگ، هنر و رسانه است.
وی درباره مسدود شدن صفحات مجازی نیروهای انقلابی توسط دشمنان گفت: قرار دشمنان بر این بوده که صدای ما را خفه کنند. مصداق بارزش مسدود کردن صفحات مجازی مرتبط با ما است. پس از نظر دشمنان تولیدات فرهنگی ما تأثیرگذار است. خودشان میگویند که ایران همپای ایران و روسیه بر انتخابات آمریکا اثر میگذارد، بنابراین ما در فضای فرهنگی و رسانهای تأثیرگذار هستیم.
دبیر کل جامعه روحانیت مبارز اضافه کرد: از نظر دشمنان ما باید از پا در بیایم. مردم ما هنوز سر خم نکرده است. علتش رشد مدنی مردم ایران است.
وی با اشاره به تعدد مؤسسات خیریه و مردمنهاد در ایران گفت: مقام رهبری یک ایده مواسات را مطرح کردند و این ایده بهشدت فراگیر شد. بر اساس بعضی آمار، ما در ایران ۶۰۰ هزار نیکوکار داریم. جامعه ایران، جامعه دلسوز است که همه هوای همدیگر را دارند. این نشان میدهد که توان و عرصه مدنی ما رشد کرده است.
پورمحمدی از تلاش مرکز اسناد انقلاب اسلامی ایران برای انتشار کتابی در مورد تحریمهای سیاسی خبر داد و گفت: این کتاب که تحریمهای آمریکا را لیست کرده است، بسیار قطور شده است. به جد میتوان گفت که حجم تحریمهای ایران بیسابقه است. اتفاقات تحریمی ایران بسیار سنگین و فوقالعاده است.
انتهای پیام/
انتهای پیام/