فیلم | تولید گوشت گیاهی توسط دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی قوچان

جوان نخبه قوچانی و دانشجوی دکتری علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان موفق به ثبت تولید گوشت گیاهی در کشور شد.
01.jpg




به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا، میلاد حیاتی جوان نخبه قوچانی و دانشجوی دکتری علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان موفق به ثبت تولید گوشت گیاهی در کشور شد هاست که در تولید سوسیس و کالباس هم استفاده می‌شود.


انتهای پیام/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب
رسپینا