فیلم | تولید گوشت گیاهی توسط دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی قوچان
جوان نخبه قوچانی و دانشجوی دکتری علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان موفق به ثبت تولید گوشت گیاهی در کشور شد.
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا، میلاد حیاتی جوان نخبه قوچانی و دانشجوی دکتری علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان موفق به ثبت تولید گوشت گیاهی در کشور شد هاست که در تولید سوسیس و کالباس هم استفاده میشود.
انتهای پیام/4062/
انتهای پیام/
یک متخصص تغذیه و رژیم غذایی در گفتوگو با آنا عنوان کرد:
50درصد پروتئین مورد نیاز بدن باید از منابع گیاهی تامین شود
جوان نخبه قوچانی در گفتگوی تفصیلی با آنا مطرح کرد؛