دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
19 ارديبهشت 1395 - 19:36

گیاه‌خواران چهار سال بیشتر زندگی می‌کنند

نتایج پژوهش تازه‌ای در ایالات متحده نشان داده است که رعایت رژیم غذایی گیاهی امید به زندگی را به شکل معناداری بالا می‌برد.
کد خبر : 83513

به گزارش خبرنگار اجتماعی آنا، کارشناسان می‌گویند که راز عمر طولانی‌تر در رعایت رژیم غذایی گیاهی است.


نتیجه مطالعه‌ای نشان داده است که امید به زندگی اشخاص گیاه‌خوار به‌طور متوسط 3.6 سال بیشتر از افرادی است که رژیم غذایی مبتنی بر گوشت دارند.


به گزارش دیلی‌میل، این پژوهش 1.5 میلیون نفر را شامل شده و نشان داده است که خطر تمام عوامل مرگ برای افرادی که گوشت قرمز نقش اصلی را در رژیم غذایی آن‌ها دارد، بالاتر است. این پژوهشگران در پایان مقاله خود از پزشکان خواسته‌اند به افرادی مصرف کننده گوشت قرمز زیاد توصیه کنند که مصرف فرآورده‌های گوشتی را تا حد ممکن محدود کنند.


نتایج مطالعه یاد شده در کلینیک مایو در آریزونا مبتنی بر شش پژوهش جداگانه است که به مدت 17 سال در جریان بوده است. بر این اساس، مصرف روزمره گوشت قرمز، به‌ویژه محصولات گوشتی فرآوری شده با افزایش نرخ مرگ‌ومیر نسبت مستقیم دارد.


لورنت بروکشیلد استاد گروه پزشکی خانواده و علوم بالینی در موسسه نیویورک در کالج فناوری پزشکی نیویورک در این مورد می‌گوید: «این یافته‌ها آنچه را ما برای مدت طولانی می‌دانستیم، تأیید و تقویت می‌کند – که رژیم غذایی نقش بالقوه بسیار مهمی در آسیب رساندن به سلامتی یا بهبود آن ایفا می‌کند.


این شواهد مبتنی بر اطلاعات بالینی به پزشکان کمک می‌کند که توصیه‌های مفیدی در مورد رژیم غذایی به‌منظور مراقبت‌های پیشگیرانه به بیماران ارائه دهند.»


با آن ‌که یافته‌های جمعیتی از وجود اختلافی کمّی در این مورد میان ایالات متحده و اروپا حکایت دارد، نتایج به دست آمده در هر دو قاره نشان داده است که مصرف گوشت، شیب نمودار مرگ و میر را بالا می‌برد.


یافته‌های این پژوهش نشان داده است که گوشت فرآوری شده به طور قابل توجهی افزایش یافته است خطر انواع عوامل مرگ و میر را بالا می‌برد و احتمالاً با بیماری‌های قلبی عروقی و بیماری های ایسکمیک قلب مرتبط است.


در بررسی بیشتر حدود پانصدهزار نفر از شرکت کنندگان در پژوهش مشخص شده که در که افراد با مصرف بسیار پایین گوشت خطر انواع بیماری‌های مرگبار بین 25 تا 50 درصد پایین‌تر از افراد با مصرف گوشت بالا بوده است.


این مطالعه در مجله انجمن Osteopathic آمریکا منتشر شده است.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب