دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
05 بهمن 1393 - 16:11
یک متخصص تغذیه و رژیم غذایی توصیه کرد

مصرف روزانه ۲۰ عدد مویز درشت و هسته‌دار برای پیش‌گیری از پیری و سرطان

یک متخصص تغذیه و رژیم غذایی عنوان کرد: مویز و انگور سیاه دارای خاصیت آنتی اکسیدانی است که مصرف آن موجب پیش‌گیری از بروز انواع سرطان، پیری، چروک شدن پوست و ...می‌شود.
کد خبر : 526

دکتر احمدرضا درستی در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه پزشکی خبرگزاری آنا درباره فواید مصرف انگور سیاه و مویز گفت: به تمام افراد به خصوص زنان توصیه می‌شود در تابستان روزانه حداقل 20 عدد انگور سیاه درشت و دانه‌دار مصرف کنند و در زمستان به دلیل محدودیت دسترسی به این میوه، مویز درشت و هسته‌دار را به همین تعداد مورد استفاده قرار دهند.


وی افزود: مویز و انگور سیاه دارای خاصیت آنتی اکسیدانی هستند و مصرف آن از بروز پیری، چروک صورت و ابتلای فرد به انواع سرطان‌ها جلوگیری می‌کند اما افراد باید توجه داشته باشند بیش از 20 عدد این میوه را استفاده نکنند زیرا به دلیل حاوی بودن مقداری قند موجب افزایش قند خون به ویژه در افراد مبتلا به دیابت می‌شود.


این متخصص تغذیه و رژیم غذایی در ادامه یادآور شد: در بدن انسان واکنش‌های ناخواسته و خطرناک رخ می‌دهد که منجر به اکسیداسیون غیرعادی در بدن می‌شود و در نهایت باعث بروز پیری، سرطان و ... در افراد می‌شود بنابراین مصرف مواد حاوی آنتی اکسیدان از قبیل سبزی، میوه، انگور سیاه، مویز و... می‌‌تواند از بروز این عوارض و بیماری‌ها در انسان جلوگیری کند اما افراد باید توجه داشته باشند هر کدام از این مواد غذایی باید تحت نظر متخصص تغذیه و به مقدار لازم مصرف شود.


درستی در پایان خاطرنشان کرد: به افراد توصیه می‌شود میوه و سبزیجات رنگی‌تر و تیره را مورد استفاده قرار دهند زیرا هر چه رنگ میوه تیره‌تر باشد خاصیت آنتی اکسیدان آن بیشتر خواهد بود.


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب