آموزش نحوه تهیه انواع سالاد مکزیکی | نکات مهم برای خوش طعم کردن آن
به گزارش گروه رسانههای دیگر خبرگزاری آنا، این سالاد علاوه بر طعم خوبی که دارد بسیار راحت و سریع آماده میشود و می توانید از سالاد مکزیکی به عنوان یک پیش غذای سالم و خوشمزه و یا حتی یک وعدهی شام استفاده کنید.
سالاد مکزیکی با کلم
مواد لازم
- کلم بنفش: ۴ پیمانه
- فلفل دلمه زرد خرد شده: ۱/۲ پیمانه
- فلفل دلمه قرمزخرد شده: ۱/۲ پیمانه
- هویج خرد شده: ۱ پیمانه پر
- گشنیز خرد شده: ۱/۲ پیمانه
- سیب زمینی پخته شده: ۱ پیمانه
- پیازچه خرد شده: ۵ شاخه متوسط
- فلفل هالوپینو یا معمولی: ۱ عدد
دستور تهیه: کلم پیچها را خوب بشویید و به صورت خلالی و یک اندازه خرد کنید و در ظرفی بریزید.
هویج ها را شسته و روی آن را بتراشید سپس آنها را دشت، رنده کرده و به مخلوط اضافه کنید.
فلفل دلمه ای خرد شده، فلفل هالوپینو خرد شده، سیب زمینی خلالی شده و گشنیز خرد شده را به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید.
سالاد را میتوانید با سس مخصوص سالاد مکزیکی (که دستور تهیه آن در زیر آمده است) نوش جان کنید.
سس مخصوص سالاد مکزیکی با کلم و زیره
مواد لازم (زمان آماده سازی 5 دقیقه)
- پودر زیره: ۳/۴ قاشق چایخوری
- آب لیموی تازه: ۲/۳ پیمانه
- پودر تخم گشنیز: ۱/۲ قاشق چای خوری
- روغن زیتون: ۳ قاشق سوپ خوری
- پودر فلفل قرمز: ۱/۴ قاشق چای خوری
- عسل: ۱ قاشق سوپخوری
- نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
طرز تهیه: ابتدا در یک کاسه پودر زیره و پودر تخم گشنیز را مخلوط کنید. عسل، آبلیموی تازه و روغن زیتون را به آن اضافه کنی و هم بزنید.
پودر فلفل چیلی را اضافه کنید و هم بزنید. نمک و فلفل را به مواد اضافه کرده و حدود ۲ دقیقه مواد را هم بزنید.
سالاد مکزیکی با کالباس و ذرت
زمان اماده سازی یک ساعت
مواد لازم
- کلم پیچ بنفش: ۱/۲ کاسه ماست خوری
- کلم پیچ سفید: ۱/۲ کاسه ماست خوری
- کنسرو ذرت: 1 کاسه ماست خوری
- کالباس: ۳۰۰ گرم
- سس مایونز: 1 کاسه ماست خوری
- شکر: ۱/۲ قاشق غذا خوری
- ماست: 1 کاسه ماست خوری
- سرکه: ۴ قاشق غذا خوری
- نمک و فلفل: به مقدار لازم
دستور تهیه: کلم های بنفش و سفید را برگ برگ کنید و بشویید، سپس آنها را ریز خرد کنید.
کالباس را نیز ریز خرد کنید و همراه با کلمهای خرد شده و ذرت مخلوط کنید. البته کمی از ذرت و کالباسهای خرد شده را برای تزئین کنار بگذارید.
تهیه سس: سس مایونز و ماست را با هم مخلوط کنید. نمک و فلفل، شکر و سرکه را به ترکیب ماست و سس اضافه کنید وخوب با هم مخلوط کنید.
سس را به سالاد اضافه کنید و آن را نیم ساعت درون یخچال بگذارید تا سسها به خورد سبزیجات برود. کمی از سس را برای تزئین روی سالاد نگه دارید.
سالاد مکزیکی با مرغ و ذرت
مواد لازم
- کلم پیچ سفید: ۲۵۰ گرم
- کلم پیچ بنفش: ۲۵۰ گرم
- ذرت پخته شده یا کنسرو ذرت: 80 گرم
- کالباس یا گوشت مرغ پخته شده: ۳۰۰ گرم
- نخود فرنگی: 80 گرم
- خیار شور: ۲ عدد متوسط
- هویج: 1 عدد متوسط
- ماست: 300 گرم
- سس مایونز: 200 گرم
- سرکه سفید: ۳ قاشق غذا خوری
- آبلیمو: ۳ قاشق غذا خوری
- روغن زیتون: ۳ الی ۴ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل: به مقدار لازم
نحوه تهیه: کلم پیچها را برگ برگ کنید و خوب بشویید و به صورت خلالی خرد کنید و در ظرفی بریزید.
گوشت مرغ پخته شده یا کالباس ها را نیز خرد کنید و به کلمها اضافه کنید. هویج ها را شسته و روی آن ها را بتراشید و درشت رنده کنید و به مخلوط اضافه کنید.
خیارشور را خرد کرده و به مواد اضافه کنید. نخودفرنگی و ذرت پخته شده را اضافه کنید و کلیه مواد را با هم خوب مخلوط کنید.
تهیه سس سالاد: سس مایونز، ماست، سرکه، آبلیمو، روغنزیتون، نمک و فلفل را باهم مخلوط کنید تا یک دست شوند.
سس به دست آمده را روی سالاد ریخته و هم بزنید و کمی صبر کنید تا سس کاملا به خورد مواد برود. روی سالاد را میتوانید با گوجههای گیلاسی، ذرت، کالباس یا ... تزئین کنید.
نکته: می توانید طبق ذائقه ی خود به این سالاد کشمش و قارچ نیز اضافه کنید.
سالاد ماکارانی مکزیکی
مواد لازم
- ماکارونی فرمی: 500 گرم
- ذرت: 100 گرم
- لوبیا قرمز یا سفید یا چیتی پخته: 300 گرم
- زیتون سیاه خرد شده: 100 گرم
- گوجه فرنگی ریز نصف شده: 10 عدد
- پیازچه خرد شده: 50 گرم
- پیاز کوچک قرمز نازک حلقه شده: 1 عدد
- گیشنیز خورد شده: 50 گرم
- خیارشور خورد شده: 100 گرم
- سس سالسای تند: 100 گرم
- خامه: 150 گرم
- مایونز: 100 گرم
- پودر سیر: 1 قاشق چایخوری
- پودر میخک: 1/2 قاشق چایخوری
- آبلیمو: 1 قاشق غذاخوری
- نمک: به مقدار لازم
طرز تهیه یالاد ماکارونی مکزیکی: در یک قابلمه مناسب ماکاروانی را حدود 10 دقیقه در آب جوش همراه با یک قاشق روغن مایع و نمک بگذارید پخته شود سپس با آب سرد آبکش کنید.
لوبیا را چند ساعت خیس کرده و سپس بپزید. می توانید از کنسرو لوبیا نیز استفاده کنید. سس سالسا، خامه و ادویه ها و آبلیمو را با هم مخلوط کنید و مواد سالاد را نیز اضافه کنید و مخلوط کنید.
برای تزیین سالاد، گوجه فرنگی های ریز و زیتون را خورد کرده و روی سالاد قرار دهید.
سالاد مکزیکی سبزیجات
مواد لازم
- آووکادوی خرد شده: یک عدد
- گشنیز خرد شده: یک پیمانه
- سرکهی سیب: یک سوم پیمانه
- فلفل قرمز خرد شده: نصف پیانه
- فلفل سبز خرد شده: نصف پیمانه
- نخودفرنگی پخته شده: یک پیمانه
- شکر: یک سوم پیمانه
- نمک: یک قاشق چایخوری
- فلفل: یک قاشق چایخوری
- روغن زیتون: نصف پیمانه
- ذرت پخته شده: یک پیمانه
- پیاز قرمز خرد شده: یک عدد متوسط
- گوجه فرنگی خرد شده: یک عدد متوسط
- لوبیا سفید پخته شده: یک پیمانه
نحوه تهیه: در ظرف بزرگی، روغن زیتون، شکر، سرکه سیب، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
گوجه فرنگی، نخودفرنگی، لوبیاسفید، ذرت و پیاز را به مواد قبلی اضافه کرده و هم بزنید. گیشنیز خرد شده و فلفل قرمز و سبز را اضافه کرده و مواد سالاد را خوب به هم بزنید.
سالاد آماده شده را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید و موقع سرو آووکادو را به آن اضافه کنید.
انتهای پیام/
انتهای پیام/