خواص طالبی را بهتر بشناسید
به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، طالبی یکی از صیفیجات محبوب در میان ایرانیها است که مصرف بالایی دارد، طعم شیرین طالبی باعث شده تا طرفداران زیادی داشته باشد؛ طالبی سرشار از ویتامین C و A است که با تحریک گلبولهای سفید خون در بدن، سیستم ایمنی بدن را بهبود میبخشد و باعث ریشه کن کردن عفونت در بدن میشود؛ همچنین طالبی خواص فراوانی دارد که در ادامه مطلب به این موضوع میپردازیم:
جوان سازی پوست صورت
طالبی حاوی مقادیر بالایی ویتامین های A و C است که از چروک پوست جلوگیری کرده و باعث جوان سازی پوست صورت میشود.
مرطوب کننده طبیعی پوست
طالبی با آبرسانی به پوست صورت به عنوان یک مرطوب کننده طبیعی برای پوست عمل می کند.
تقویت و افزایش رشد مو
بتا کاروتن و ویتامین A موجود در طالبی باعث تقویت و افزایش رشد مو میشود.
درمان ریزش مو
کمبود ویتامین های B یکی از علل اصلی ریزش مو هستند، طالبی حاوی مقادیر بالایی انواع ویتامین های B از جمله فولیک اسید است که برای جلوگیری از ریزش مو مفید است.
سرماخوردگی
مقادیر بالای ویتامین C یا آسکوربیک اسید موجود در طالبی باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شده و برای پیشگیری و درمان سرماخوردگی مفید است.
دیابت و قند خون
طالبی تولید انسولین را در بدن تنظیم میکند و قند خون بالا در افراد مبتلا به دیابت نوع دو را کاهش میدهد.
طالبی با وجود طعم شیرین میزان گلوکز بسیار پایینی دارد و خطر ابتلا به دیابت و افزایش قند خون در افراد دیابتی را کاهش می دهد.
یبوست و اسهال
طالبی حاوی مقادیر قابل توجهی فیبر محلول و نامحلول است که به بهبود حرکات روده کمک کرده و برای پیشگیری و درمان یبوست و اسهال مفیداست.
قلب
فیبر محلول موجود در میوه طالبی باعث کاهش کلسترول بالای خون می شود و به همین دلیل برای حفظ سلامت قلب، جلوگیری از بیماری های قلبی و عروقی و سکته قلبی مفید است.
چشم
لوتئین، زاکسانتین، بتا کاروتن ها و ویتامین A موجود در طالبی باعث تقویت بینایی شده و خطر دژنراسیون ماکولا و عفونت چشمی را کاهش می دهد.
سرطان
ویتامین C موجود در طالبی در واقع یک آنتی اکسیدان قوی است که بدن شما را در مقابل آسیب رادیکال های آزاد محافظت میکند و برای پیشگیری و درمان انواع سرطان مفید می باشد.
انتهای پیام/4148
انتهای پیام/