دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
19 تير 1399 - 08:55
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی ورامین- پیشوا و قرچک:

محصولات کشاورزی با کم‌ترین مصرف مواد شیمیایی و سموم تولید می‌شود

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین_پیشوا و قرچک گفت: «محصولات مجتمع کشاورزی این واحد دانشگاهی با روش‌های نوین آبیاری و با نظارت فنی استادان گروه زراعت و در نهایت سلامت و با کم‌ترین مصرف مواد شیمیایی و سموم تولید می‌شود.‌»
کد خبر : 500573
636926542427299057_lg.jpg

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از ورامین، حامد زارعی در حاشیه برداشت محصول از  مجتمع کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین پیشوا و قرچک با تأکید بر رسالت محول شده به این دانشگاه با عنوان برنامه علمی غذا و امنیت غذایی تصریح کرد: «نگاه تحولی در رشته‌های مختلف کشاورزی با هدف ایجاد جذابیت، توسعه و پیشرفت بخش کشاورزی و رفع چالش‌های آن، از مهم‌ترین ضروریات این حوزه است.»


سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا و قرچک، محصولات کشاورزی مجتمع تحقیقاتی تولیدی این واحد دانشگاهی را نتیجه بهره‌مندی و استفاده از آخرین شیوه‌های نوین کاشت و داشت برشمرد و خاطرنشان کرد: «محصولات این مجتمع با روش‌های نوین آبیاری و با نظارت فنی استادان گروه زراعت و کشاورزی و در نهایت سلامت و با کم‌ترین مصرف مواد شیمیایی و سموم، تولید می‌شود.‌»


زارعی درباره کاشت و تولید چین بهاره‌ ذرت علوفه‌ای در مزارع تحقیقاتی تولیدی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا گفت: «این محصول در فضایی به مساحت  ۱۰ هکتار بوده و تلاش ما بر این است که بیشترین میزان برداشت در سطح منطقه را شاهد باشیم.»



وی درباره  تولید پسته در این واحد دانشگاهی خاطرنشان کرد: «تولید پسته در فضایی به متراژ 5هزار متر مربع و در گونه‌های کله‌ قوچی، احمد آقایی و اکبری از دیگر تولیدات کشاورزی واحد ورامین-پیشوا محسوب می‌شود.»


سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین قرچک و پیشوا ادامه داد: «فلفل دلمه‌ای محصول دیگر این گلخانه است که در انواع مختلف بذرهای هیبرید به مساحت یک هکتار به زیر کشت رفته است.»



انتهای پیام/۴۱۱۷/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب