![بومیسازی میکروسکوپ تصویربرداری کمی فازی](/files/fa/news/1403/4/27/595060_512.jpg)
چرا باید بامیه بخوریم؟
![d59a9ecc-5177-416b-9f87-34ae1a915277.jpg](/c-files/old/1399/04/18/637298001367946484.jpg)
به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، باميه، گياهی كه در این فصل بهوفور یافت شده و هر ۱۰۰ گرمش تنها ۳۳ کیلوکالری و در حدود ۲ گرم پروتئین دارد.
با توجه به شاخص گليسمی پايين و کمک به تنظیم گلوکز خون بامیه باعث افزایش تحمل در برابر گلوکز و درنتیجه كنترل وزن میشود. همچنين احساس سيری بعد از مصرف بامیه بالاست.
این گیاه مغذی به دليل اينكه منبع خوبی از پتاسیم و منیزیم است برای بیماران مبتلا به فشارخون بالا میتواند کمککننده باشد.
باميه منبع غنی از كلسيم است و همچنين ويتامين كا موجود در آن در تشكيل ساختار استخوان مفيد بوده و از پوكی استخوان جلوگيری میكند.
بامیه حاوی مقداری آهن و مس است که باعث افزایش تولید گلبولهای قرمز خون میشود.
مطالعهای که در سال ۲۰۱۵ در مجله Nutrients منتشر شد، نشان میدهد پلیفنلها و فلاونوئیدهای موجود در تخم بامیه خستگی را کاهش میدهد.
بیماران کلیوی، افراد دارای سنگ صفرا و کلیه، افرادی که داروهای ضد انعقاد خون مثل وارفارین مصرف میکنند و دیابتیها که ممکن است تأثیر بعضی از داروهای دیابت را کاهش دهد باید بامیه را زیر نظر پزشک مصرف کنند.
انتهای پیام/4145
انتهای پیام/