۰۷/ اسفند /۱۴۰۳
20:03 10 / 02 /1399

کباب حسینی غذایی هندی مناسب برای سحری

احتمالا از این غذای هندی که مناسب است برای سحری خوشتان بیاید.
اخس.jpg

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا،باز هم ماه رمضان رسیده و صدای ربنا در کوی و برزن می‌پیچد و همه اهل خانه در کنار هم جمع شده و پای سفره‌های افطاری و سحری ساعات بیشتری را از کنار هم بودن لذت می‌برند. به همین مناسبت آموزش این غذای خوشمزه و مناسب برای سحری را برای شما قرار داده‌ایم.


مواد لازم جهت ۶ تا ۷ نفر:


گوشت گوسفند                                                ۱کیلو


پیاز نقلی، پوست گرفته، دو نیم کرده            ۱۰ تا ۱۵ عدد


پیاز ساطوری                                                        ۱عدد

گوشتیران
قالیشویی ادیب

سیر کوبیده                                                        ۱ حبه


ماست                                                                  ۱ پیمانه


زنجبیل                                                                      نصف قاشق چایخوری


کره                                                                              ۱۵۰ گرم


زردچوبه                                                                   ۱قاشق مرباخوری


نمک، فلفل                                                              به میزان لازم


طرز تهيه :


گوشت و پیاز را یک در میان به سیخ چوبی بکشید و نمک و فلفل بپاشید . کره را در قابلمه روی شعله ی ملایم داغ کنید و پیاز خرد کرده را در آن تفت بدهید تا طلایی شود . زردچوبه ، فلفل سیر و زنجبیل را اضافه کنید و یک چرخ بدهید .
سیخ های کباب را در قابلمه کنار هم بگذارید و چند دور در کره بغلتانید تا سرخ شود . ماست را بزنید و روی کباب بریزید . در قابلمه را ببندید و ۱-۲ ساعت به آرامی بپزید تا گوشت نرم شود . سر بزنید ، هرگاه لازم باشد کمی آب جوش اضافه کنید . در پایان پخت کباب باید به روغن بنشیند .
کباب را با سیخ در دیس بچینید و با نان و چلو ساده یا کته بر سر سفره ی سحرتان بگذارید .



انتهای پیام/


ارسال نظر