کباب حسینی غذایی هندی مناسب برای سحری

به گزارش گروه رسانههای دیگر خبرگزاری آنا،باز هم ماه رمضان رسیده و صدای ربنا در کوی و برزن میپیچد و همه اهل خانه در کنار هم جمع شده و پای سفرههای افطاری و سحری ساعات بیشتری را از کنار هم بودن لذت میبرند. به همین مناسبت آموزش این غذای خوشمزه و مناسب برای سحری را برای شما قرار دادهایم.
مواد لازم جهت ۶ تا ۷ نفر:
گوشت گوسفند ۱کیلو
پیاز نقلی، پوست گرفته، دو نیم کرده ۱۰ تا ۱۵ عدد
پیاز ساطوری ۱عدد
سیر کوبیده ۱ حبه
ماست ۱ پیمانه
زنجبیل نصف قاشق چایخوری
کره ۱۵۰ گرم
زردچوبه ۱قاشق مرباخوری
نمک، فلفل به میزان لازم
طرز تهيه :
گوشت و پیاز را یک در میان به سیخ چوبی بکشید و نمک و فلفل بپاشید . کره را در قابلمه روی شعله ی ملایم داغ کنید و پیاز خرد کرده را در آن تفت بدهید تا طلایی شود . زردچوبه ، فلفل سیر و زنجبیل را اضافه کنید و یک چرخ بدهید .
سیخ های کباب را در قابلمه کنار هم بگذارید و چند دور در کره بغلتانید تا سرخ شود . ماست را بزنید و روی کباب بریزید . در قابلمه را ببندید و ۱-۲ ساعت به آرامی بپزید تا گوشت نرم شود . سر بزنید ، هرگاه لازم باشد کمی آب جوش اضافه کنید . در پایان پخت کباب باید به روغن بنشیند .
کباب را با سیخ در دیس بچینید و با نان و چلو ساده یا کته بر سر سفره ی سحرتان بگذارید .
انتهای پیام/