وظایفی که هیئتهای اندیشهورز برای قطع زنجیره کووید ـ 19 دارند
رمضان حسنزاده در گفتگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا با توجه به ابلاغ شیوهنامه «تولید دانش مواجهه با چالشهای حاصل از معضل جهانی ویروس کرونا و استخراج روشهای کاربست این دانش و بررسی حکمرانی در جهان پساکرونا» از سوی دکتر طهرانچی درباره اقدامات هیئت اندیشهورز دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران در این راستا اظهار کرد: «جلسات متعددی را به صورت آنلاین در فضای مجازی برگزار کردیم و مرتباً گزارش کارها را به سازمان مرکزی ارسال میکنیم.»
وی با بیان اینکه بودجه را در فضای مجازی بستیم از طراحی کارگروه جدید با نام مدیریت ورزشی در هیئت اندیشهورز دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران هم خبر داد.
رئیس هیئت اندیشهورز دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران اضافه کرد: «وظیفه اصلی کارگروه مدیریت ورزشی علاوه بر ورزش اخذ نظرها در حوزههای روانشناسی و مدیریت است.»
حسنزاده از طراحی کارگروه پساکرونای روانشناسی از سوی «دکتر جدیدی» خبر داد و یادآور شد: فعالیتها طبق دستورالعمل مصوب و ابلاغیه «دکتر طهرانچی» انجام میشود. در حوزه تولید علم و دانش به پیشرفتهای بسیار خوبی دست یافتهایم و در این راستا مقالات، کتابها و گزارش کار را به سازمان مرکزی ارسال کردیم.»
وی در پاسخ به این پرسش که نتایج جلسات هیئتهای اندیشهورز دانشگاه آزاد اسلامی مازندران به کجا رسیده و آیا این جلسات راضیکننده بود؟ بیان کرد: «رضایت بستگی به نتایج دارد، اما اساس کار هیئت اندیشهورز تولید دانش و نگاه به کاربست دانش است. نتایج کاربردی این فعالیتها و جلسات به ستاد ملی مبارزه با کرونا ارسال خواهد شد تا اعضای این ستاد تصمیم بگیرند.»
هیئت اندیشهورز دانشگاه آزاد اسلامی مازندران چه هدفی را دنبال میکند
رئیس هیئت اندیشهورز دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران در پاسخ به پرسش دیگر مبنی بر اینکه در راستای اقدامات مراقبتی مردم چه اقداماتی انجام دادهاید؟ مطرح کرد: هدف کارگروههای ما این است که کمک کنیم تا مردم رفتارهای بهداشتی، ایمنی و خودمراقبتی را رعایت کنند. شعارهای «در خانه ماندن»، «عدم ترددها» و «مسافرتهای غیرضروری» میتواند به کاهش آمارهای ناشی از شیوع به ویروس کرونا کمک کند.
حسنزاده متذکر شد: «هدف اصلی هیئت اندیشهورز دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران این است که به بحث خودمراقبتی مردم و کادر بیمارستان و درمانگاه کمک کنیم.»
وی یادآور شد: «وظیفه اصلی هیئتهای اندیشهورز کمک به تولید دانش و بسترسازی برای کاربست دانش تولید شده در جامعه است.»
رئیس هیئت اندیشهورز دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران با ارزیابی شیوهنامه «تولید دانش مواجهه با چالشهای حاصل از معضل جهانی ویروس کرونا و استخراج روشهای کاربست این دانش و بررسی حکمرانی در جهان پساکرونا» در قطع زنجیره کووید ـ 19 عنوان کرد: «ارزیابی من در کل مثبت بوده و نگاهم به آینده امیدوارکننده است. این شیوهنامه کمک میکند تا از شرّ و بلای کرونا نجات پیدا کنیم.»
حسنزاده درباره اینکه فکر میکنید تولید دانش مواجهه با کرونا چه کمکی میتواند در دوران پساکرونا به ما کند؟ گفت: «طبق اعلام سازمان جهانی بهداشت کرونا شاید تا سال 2022 و حتی 2023 تداوم داشته باشد. با این وضعیت تا زمانی که آنتیویروس و واکسن کرونا تأمین نشده، باید دانش خود را در زمینه کووید ـ 19 بیشتر کنیم.»
وی ادامه داد: «اساس کار و هدف هیئت اندیشهورز و شیوهنامه ابلاغی سازمان مرکزی این است که با افزایش دانش و شناخت مردم، رفتارهای آنان نیز اصلاح شود و عملکرد فردی و اجتماعیشان ارتقا پیدا کند.»
انتهای پیام/4078/4062/
انتهای پیام/