دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
11 ارديبهشت 1399 - 22:02

دستور پخت حلیم (مناسب برای افطار)

حلیم غذای پر طرفدار،مقوی و البته چاق کننده و دیرهضمی هستش که معمولا در صبحانه استفاده میشه و با شروع شدن ماه رمضان به وعده افطاری انتقال پیدا میکنه.
کد خبر : 485929
halm.jpg

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا،تهیه این غذا خیلی آسونه فقط طبق معمول غذاهای سنتی صبر و حوصله زیاد میخواد و پختش زمان زیادی میبره.


مواد لازم


 گندم پوست کنده 500 گرم


 گوشت مرغ یا بوقلمون یا گوسفند حدود 100 گرم


 آب 8-10 لیوان


 نمک نصف قاشق چایخوری


 روغن حیوانی یا کره آب شده به مقدار لازم


 شکر و دارچین به مقدار لازم برای تزیینات


گوشت را شسته روی حرارت قرار میدهیم وقتی به درجه جوش رسید کف ان را گرفته پیاز را خورد کرده به گوشت اضافه میکنیم حرارت را ملایم میکنیم تا گوشت بپزد بطوری که وقتی پخت ۳ لیوان آب داشته باشد .


بعد گندم را روی حرارت قرار داده تا کاملا بپزد وقتی که پخت از چرخ رد کرده در صورت نداشتن چرخ با گوشت کوب ان را میکوبیم من با میکسر اینکارو انجام میدم کار آسون تری هاست تو قابلمه در هاله جوش کنار میکشم و با میکسر میکسش میکنم با گوشت کوب که کوبیده شد باید ازصافی ردش کنین.


سپس داخل ظرفی ۴ تا ۵ لیوان آب بریزید بجای آب شما میتوانید شیر بریزید و دوباره رو اجاق قرار دهید با این عمل گندم صافتر و لطیف تر میشود حرارت باید ملایم باشد تا حلیم ته نگیرد.


وقتی حلیم جا افتاد نمک آنرا کمی اندازه میکونینم و گوشت پخته شده را هم با گوشت کوب خوب میکوبیم تا ریش ریش شودکاملا نرم و لطیف شود بعد به گندم اضافه کرده خوب همزده تا مواد یکدست شود و جا بیفتد.


در ظرف مورد نظر کشیده و روی حلیم را با مقداری دارچین و کره آب شده کنجد پو در نارگیل تزیین میکنند .


و مقداری شکر در ظرفی جداگانه با حلیم سر میز سرو میکنیم .


نکته در تهیه حلیم:


بعد از مخلوط شدن گندم و گوشت حلیم فقط ۳۰ دقیقه بجوشد کافیست در این مدت حرارت باید کم باشد مرتب هم زده تا کاملا کش پیدا کند با گوشت بوقلمون یا مرغ ۱ کیلو کافیست برای پختن و مقداری برای تزیین کنار گذاشته شود.



انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب