۱۱/ اسفند /۱۴۰۳
23:51 11 / 02 /1399

طرز تهیه شعله زرد برای افطار

در این خبر می‌توانید ظرز تهیه شعله زرد را مطالعه کنید چرا که ممکن است،پخت،شله زرد در ماه مبارک رمضان برای خانواده‌ها لذت و صرفه اقتصادی بیشتری داشته باشد.
shole.jpg

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا،شله زردی دسری خوشمزه و شیرین است که شاید اکثر ما آن را در ماه ‌مبارک رمضان پ خورده باشیم ، یکی از دلایلی که این غذا به عنوان نذری طبخ می شود شیوه پختن و طرز تهیه آسان آن است که در چند دقیقه بدون هیچ فنون پیچده ای یک شله زرد خوشمزه و دلچسپ را تهیه نمایید.


مواد لازم برای چهار نفر:


برنج: ۲ لیوان
شکر:۴ لیوان
گلاب: یک لیوان
کره: ۵ تا ۶ قاشق سوپ‌خوری
خلال بادام: سه چهارم لیوان
زعفران و هل: به اندازه ی لازم
دارچین برای تزیین: به اندازه ی لازم
آب سرد:۱۴تا ۱۶ لیوان


برنج را قبل از استفاده حتما خوب با آب گرم شستشو می دهیم و چند بار آب آنرا خالی کرده، پس از آن روی آن آب گرم می ریزیم و برای چهار پنج ساعت میگذاریم خیس بخورد.
آب برنج را خالی کرده بعد آنرا همراه ۱۴ لیوان آب داخل قابلمه می ریزیم و می گذاریم جوش بیاید، پس از جوش آمدن بلافاصله حرارت را کم کرده و می گذاریم به آرامی بپزد. در صورتی که حرارت زیاد باشد برنج به ته قابلمه خواهد چسبید. کافی است برنج و آب به آرامی بجوشد. وسط‌ های کار کمی زعفران به برنج و آب افزوده تا همراه با مرحله آخر بجوشد. مقدار زعفران را خود تصمیم می گیریم. کم کم افزوده و هم می زنیم و می گذاریم چند دقیقه‌ای بجوشد، اگر کم بود مقدار دیگری افزوده به صورتی که رنگ شله زرد (زرد) شود.


اگر احیانا در مدت طبخ آب برنج تمام شد مقداری آب گرم به آن اضافه کرده در این مدت تمام وقت آنرا زیر نظر داشته و مدام بهم بزنید در غیر این صورت برنج به کف قابلمه خواهد چسبید، هرچه به آخر طبخ نزدیک تر بشوید امکان چسبیدن ته قابلمه بیشتر می‌شود در نتیجه در اواخر کار مدام شله زرد را هم زده کمی مانده به آخرهای کار وقتی تقریبا برنج‌ها خوب نرم و له شد شکر ، گلاب، هل و کره را به آن افزوده و هم بزنید معمولا نیازی به افزودن آب نیست چون مقدار آب داده شده کفایت می کند ولی برنج‌های گوناگون مقدار آب بیشتر یا کمتری نیاز دارند.

گوشتیران
قالیشویی ادیب

باید دقت کرد وقتی شله زرد آماده است که زیاد شل نباشد وقتی آنرا در ظرف می‌ریزیم نباید ولو شود و حالت آش داشته باشد البته باید دقت کرد شله زرد وقتی سرد شد هم مقداری سفت‌تر خواهد شد.



انتهای پیام/


ارسال نظر