صدور فناوری به قزاقستان توسط دانشگاه ارومیه
رحیم حبنقی در گفتگو با خبرنگار حوزه دانشگاه و سیاست گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، با اشاره به همکاری دانشگاه ارومیه با شرکتهای مختلف خارجی اظهار کرد: قرارداد انتقال دانش فنی عملآوری و فرآوری سیست آرتمیا توسط دانشگاه ارومیه و شرکت قزاقستانی «آرتمیا گلوبال» به امضا رسید.
وی افزود: آرتمیا غذای آبزیان در هفته اول نوزادی بوده، پروتئین بالایی دارد و آبزیان فقط این غذا را میتوانند بخورند.
رئیس دانشگاه ارومیه بیان کرد: در دنیا این فناوری وجود دارد اما کیفیت خوبی ندارد، محققان دانشگاه ارومیه توانایی دارند که عملآوری سیست آرتمیا را با کیفیت بسیار بالا انجام دهند و این فناوری را به متخصصان شرکت قزاقستانی یاد دهند.
حبنقی تصریح کرد: دانشگاه ارومیه متعهد شده که دانش فنی تولید سیست مرغوب را به قزاقزستان انتقال داده و ارزش افزوده بسیار بالا برای این محصول پرمتقاضی ایجاد کند.
گفتنی است قزاقستان دارای دریاچههای فراوان شور و منابع غنی آرتمیا بوده و تا بهحال این محصول اساسی آبزیپروری را بهصورت خام و بهقیمت پایین به فروش میرساند.
انتهای پیام/4118/
انتهای پیام/