تولید دانش فنی، برگ برنده دانشگاه ارومیه در دهه پنجم
رحیم حبنقی در گفتگو با خبرنگار حوزه دانشگاه و سیاست گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، با بیان اینکه دانشگاهها در آغاز دهه پنجم انقلاب اسلامی باید نقش مهمی ایفا کنند، اظهار کرد: دانشگاهها در سرتاسرکشور باید در خدمت نظام مقدس جمهوری اسلامی و در راستای ایجاد دانشگاههای کارآفرین باشد.
وی افزود: دانشگاه ارومیه این ظرفیت را دارد که در اجرای سیاستهای نظام و دولت، نقش اساسی داشته باشد؛ نقشه راهبردی این دانشگاه توسط وزارت علوم و هیئت امنای دانشگاه مشخص شده و دانشگاه ارومیه برای تولید دانش فنی بیش از گذشته فعالیت دارد و متولیان دانشگاه در راستای تقویت ارتباط دانشگاه با صنعت گام بر میدارند.
رئیس دانشگاه ارومیه تصریح کرد: دانشگاه ارومیه اخیراً موفق شده است که دانش فنی تولید روغن تمام سنتز کسب کند؛ این روغن ارزشمند که در انتقال حرارت ترانسفورماتورها کاربرد دارد، در شبکه توزیع برق کشور مورد استفاده قرار میگیرد؛ همچنین توانستهایم به دانش فنی تولید داروی ضد سرطان «بوسولفان» دست پیدا کنیم؛ انتظار ما این است که دانشگاه باید به سمت تولید دانش فنی و فروش فناوری برود.
حبنقی ادامه داد: رسالت اصلی متولیان دانشگاهی این است که پژوهشهای دانشگاهی را نیازمحور کنند که از این طریق مشکلات استان و کشور برطرف شود. باید از ظرفیت اعضای هیئت علمی و پژوهشگران استفاده کنیم و بنده به عنوان ریاست دانشگاه از طرحهای پژوهشی حمایت جدی میکنم.
نقش اساسی دانشجویان در برطرف کردن مشکلات کشور
رئیس دانشگاه ارومیه با اشاره به اینکه دانشگاه میتواند در برطرف کردن مشکلات کشور نقش اساسی داشته باشد، افزود: اگر ما بتوانیم یک برنامه مدون و جامع تهیه کنیم که استادان و دانشجویان با پژوهشهای کاربردی، پیگیر رفع مشکلات منطقه خودشان و کشور باشند، اقدام بزرگی در راستای رفع مشکلات کشور کردهایم.
حبنقی تصریح کرد: دانشگاهیان باید به موضوع اقتصاد مقاومتی اهتمام ویژه ای داشته باشند؛ باید روی پای خودمان بایستیم و تولید ملی را رونق ببخشیم؛ دانشگاهیان بهخوبی میتوانند به راهبردهای مقام معظم رهبری جامه عمل بپوشانند.
وی با بیان اینکه فقط ترجمه کتاب را به دانشجویان تدریس نکنیم، افزود: مسائل اجرایی جامعه را به کمک مسائل پژوهشی به دانشجویان یاد دهیم که برای دانشگاه و همچنین جامعه مفید باشد.
رئیس دانشگاه ارومیه در پایان خاطرنشان کرد: در دانشگاه ارومیه 12 دانشکده و پنج پژوهشکده وجود دارد که برای بالقوه شدن باید در خدمت جامعه قرار گیرد و مشکلات کشور را برطرف کند.
انتهای پیام/4123/4118/خ
انتهای پیام/