نگرانی از بازار گوشت مرغ در آستانه ماه مبارک رمضان
به گزارش خبرنگار حوزه کشاورزی گروه اقتصادی خبرگزاری آنا، بازار مرغ طی چند ماه گذشته بهواسطه گرانی نهادههای تولید و افزایش هزینههای جوجهریزی ملتهب شد، بهطوریکه قیمت هر کیلو گوشت مرغ در بازار به بیش از 17 هزار و 500 تومان رسید.
در این ایام دولت تصمیم میگیرد تا با آزادسازی واردات گوشت نسبت به کنترل نرخ اقدام کند، درحالیکه مشکل اصلی افزایش قیمت نهادهها و هزینههای تولید بود که فعالان این بخش را با چالشهای متعدد مواجه کرده بود.
دولت با عرضه گوشت منجمد 10 هزار و 500 تومانی نسبت به کمبود عرضه بازار اقدام کرد، اما اصرار بر عرضه گوشت مرغ گرم با نرخ 11 هزار و 500 تومانی موجب زیان سنگین تولیدکنندگان این بخش میشود.
بنابر این گزارش، با توجه به نزدیک شدن ایام ماه مبارک رمضان نگرانیها از تأمین گوشت مورد نیاز مردم افزایش پیدا کرده است، درحالیکه هیچ برنامه مشخصی از سوی وزارت جهاد کشاورزی برای تأمین کامل نهادههای تولید اعلام نشده است.
به گزارش آنا، تولیدکنندگان گوشت مرغ در صورت ادامه مشکلات مربوط به تأمین خوراک طیور به سمت ورشکستگی رفته و امکان جبران آن با توجه به شرایط کشور وجود نخواهد داشت.
انتهای پیام/4083/ن
انتهای پیام/