دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
حسینی در گفتگو با آنا:

زنان پاک‌دامن می‌توانند تحول جهانی ایجاد کنند

استاد حوزه علمیه قم گفت: زنان پاک‌دامن با هدایت کانون خانواده می‌توانند تحول جهانی در جامعه ایجاد کنند.
کد خبر : 363887
1395120620575429610100004.jpg

حجت‌الاسلام داود حسینی در گفتگو با خبرنگار حوزه معارف اسلامی گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، با اشاره به روز ولادت حضرت زهرا (س)، گفت: اولین تمجید و ستایش را قرآن از حضرت زهرا(س) دارد که در سوره کوثر خطاب می‌کند که ای پیغمبر(ص) ما «إِنَّا أَعْطَيْنَاكَ الْكَوْثَرَ فَصَلِّ لِرَبِّكَ وَانْحَرْ» ای رسول ما، ما به تو کوثر دادیم، کوثر یعنی همه خیرها و نیکی‌ها را در وجود این دختر نهادیم و این گل سرسبد عالم را به تو هدیه کردیم.


وی افزود: شکر این نعمت این است که « فَصَلِّ لِرَبِّكَ» برای خدا نماز به‌پادار، «وَانْحَرْ» قربانی بکن، شتر قربانی کن، در کنار هدیه‌ای که خدا به پیغمبر(ص) می‌دهد، می‌گوید «کوثر» است و تو هم یک وظیفه‌ای داری در مقابل نعمتی که خدا به تو داده، نماز بخوان و قربانی بکن. شاید این زیباترین تعریفی است که خداوند از حضرت زهرا(س) ارائه کرده تا به آن توجه شود.


استاد حوزه علمیه قم تصریح کرد: حدیثی است از حجت بن الحسن(ع) که می‌فرماید «اِنَّ لی فی ابنة رسولِ الله اُسوةٌ حَسَنَةٌ» برای من در وجود دختر پیغمبر(ص) حضرت زهرا(س) یک الگو و یک اسوه نیکو است. امام زمان(ع) الگو، اسوه و آن کسی که از او درس می‌گیرد را حضرت زهرا(س) معرفی کرده است؛ بنابراین برای ما، زهرا(س) الگو است!


حسینی با بیان اینکه زنان پاک‌دامن با هدایت کانون خانواده می‌توانند تحول جهانی در جامعه ایجاد کنند، ادامه داد: این انسان والا که خدا این‌گونه تعریف می‌کند، حجت خدا(ع) این‌گونه تعریف می‌کند و پیغمبر خدا(ص) در روایاتی می‌فرماید «فداها ابوها»، «امّ ابیها». یعنی مادر کانون عشق و محبت و عاطفه است. پیغمبر اکرم(ص) این دختر را به مادر خودش تشبیه می‌کند، می‌گوید «امّ ابیها» مادر باباش است، یعنی برای من کانون عشق، محبت، عاطفه و دوستی زهرا(س) است. این انسانی که این‌گونه از او تعریف می‌کنند می‌تواند برای همه انسان‌ها، زن و مرد، الگو باشد.


وی گفت: زنان امروزی ما اگر بخواهند از این بانو الگو و درس بگیرند، کدام قسمت زندگی‌شان، کجا و چگونه می‌توانند درست بگیرند؟ سخنی از آقا امیرالمؤمنین علی(ع) است که می‌توان از آن الگو گرفت و آن این است که بعد از ازدواج حضرت زهرا(س) و امیرالمؤمنین(ع) پیغمبر اکرم(ص) تشریف آوردند خانه زهرا(س) و از امیرالمؤمنین(ع) سؤال کردند که زهرا چگونه همسری برای شما است؟ آقا امیرالمؤمنین در جواب پیغمبر اکرم(ص) فرمودند که «نعم العون على طاعه اللَّه» در این روایت می‌گوید، بهترین یاور و کمک‌حال من در بندگی خدا، راه من را در بندگی خدا زهرا(س) باز می‌کند.


استاد حوزه علمیه قم تصریح کرد: زن و مرد ما باید از حضرت زهرا(س) الگو بگیریم. زن‌ها باید برای مردشان در بندگی خدا «نعم‌العون» باشند، یک زن می‌تواند با قناعت‌، با صرفه‌جویی‌، با کم کردن توقعات‌ الگو باشد. به‌گونه‌ای عمل کنند که همسرشان وقتی وارد شغلی می‌شود، وارد کاری می‌شود، وارد اداره‌ای می‌شود، وارد بانکی می‌شود، پاک‌دست باشد و به بیت‌المال دست‌درازی نکند. وقتی یک زن توقعاتش را کم کرد، مرد مجبور نمی‌شود که به بیت‌المال دست‌درازی، اختلاس کند و رشوه بگیرد. اگر مرد بهترین «عون» برای همسرش باشد از زهرا(س) الگو بگیرد به‌گونه‌ای عمل می‌کند که همسرش در حد اعلای عفت و حیا و پاکدامنی زندگی کند.


وی گفت: زن باید در زندگی همه نیازهای عاطفی، محبت، غریزه جنسی همسرش را در خانه و خانواده تأمین کند. زنی که در کانون محبت و وفا زندگی می‌کند، عصمتش را حفظ می‌کند، پاکدامنی خودش را حفظ می‌کند، وقتی درون جامعه می‌رود با زیباترین شیوه‌ای که مورد رضای خدا و پیغمبر(ص) و اولیای خدا(علیهم‌السلام) است حرکت می‌کند. شاید بهترین الگویی که هر زن و مرد ما می‌تواند از زهرا(س) بگیرد این است «نعم‌العون علی طاعت‌الله». زن درس بگیرد از زهرا(س) که بهترین یاریگر همسرش در اطاعت پروردگار باشد، مرد هم یاد بگیرد از حضرت زهرا(س) که یاریگر همسر و زن خودش در طاعت و بندگی در مسیر عفت، حیا و پاکدامنی خدا باشد.


انتهای پیام/4072/4090/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب