جشنواره آشپزی کارکنان واحد علوم و تحقیقات با حضور سامان گلریز
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، جشنواره و مسابقه آشپزی کارکنان که با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی واحد علوم و تحقیقات برگزار خواهد شد 19 تیم (2 تا 4 نفره) متشکل از کارکنان و اعضای خانوادههایشان ثبتنام کرده و به رقابت با یکدیگر میپردازند.
در این جشنواره که همزمان با جشن میلاد حضرت معصومه (س) و روز دختر در حسینیه مسجد امام علی (ع) برگزار خواهد شد، شرکتکنندگان به معرفی و ارائه غذای ایرانی پیشنهادی خود میپردازند. در کنار غذای اصلی، استفاده از پیش غذا، دسر، نوشیدنی، مصلح و ... و همچنین سفره آرایی و استفاده از لوگوی واحد علوم و تحقیقات در تزئین سفره و غذا از امتیاز برخوردار است.
دو تن از استادان دانشکدههای صنایع غذایی و علوم پزشکی نیز بر روند سلامت غذا نظارت خواهند داشت. همچنین سامان گلریز از استادان بینالمللی آشپزی داوری این مسابقه را بر عهده دارد. در پایان این مسابقات به 3 تیم اول که بالاترین امتیاز را کسب کردهاند، جوایز نفیسی اهدا خواهد شد.
در حاشیه این مراسم برای ترویج فرهنگ استفاده از غذای اصیل ایرانی طبخ آبگوشت به صورت نمونه در حین مراسم صورت میپذیرد.
انتهای پیام/