دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
مرکز آمار ایران اعلام کرد؛

کاهش تولید گوشت قرمز و افزایش تولید شیر و تخم‌مرغ در دهه منتهی به سال 95

طبق اعلام مرکز آمار ایران میزان تولید گوشت قرمز کشور در سال ١٣٩٥، نسبت به یک سال قبل آن حدود یک درصد کاهش داشته اما در مقابل آن میزان تولید شیر کشور در سال ١٣٩٥، ٢٥ درصد افزایش، میزان تولید گوشت مرغ ٥٢ درصد افزایش و میزان تولید تخم مرغ در سال ١٣٩٥، ٣٩ درصد افزایش یافته است.
کد خبر : 293326

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا، متوسط تولید گوشت قرمز١٠ کیلوگرم، شیر ١٢١، گوشتِ مرغ ٢٦ و تخم مرغ ١٢ کیلوگرم در سال برای هر فرد ایرانی بوده است.


به طور متوسط در سال ١٣٨٥، برای هر ایرانی، ١٢ کیلو گوشت قرمز، ١١٠ کیلو شیر، ١٩ کیلو گوشت مرغ و ١٠ کیلو تخم مرغ تولید شده است که در سال ١٣٩٥، به ١٠ کیلو گوشت قرمز، ١٢١ کیلو شیر، ٢٦ کیلو گوشت مرغ و ١٢ کیلو تخم مرغ در سال رسیده است.


براساس آخرین سالنامه آماری کشور، میزان تولید گوشت قرمز کشور در سال ١٣٩٥، نسبت به ١٣٨٥، حدود یک درصد کاهش، میزان تولید شیر کشور در سال ١٣٩٥، نسبت به سال ١٣٨٥، ٢٥ درصد افزایش، میزان تولید گوشت مرغ در سال ١٣٩٥، نسبت به سال ١٣٨٥، ٥٢ درصد افزایش و میزان تولید تخم مرغ در سال ١٣٩٥، نسبت به سال ١٣٨٥، ٣٩ درصد افزایش یافته است.


به طور متوسط در سال ١٣٨٥، برای هر ایرانی، ١٢ کیلو گوشت قرمز، ١١٠ کیلو شیر، ١٩ کیلو گوشت مرغ و ١٠ کیلو تخم مرغ تولید شده است که در سال ١٣٩٥، به ١٠ کیلو گوشت قرمز، ١٢١ کیلو شیر، ٢٦ کیلو گوشت مرغ و ١٢ کیلو تخم مرغ در سال رسیده است.


در استان ایلام به‌ازای هر شهروند ایلامی ٢٩ کیلو گوشت قرمز،‌ به‌ازای هر شهروند قزوینی ٣٨٩ کیلو شیر، به‌ازای هر شهروند گلستانی ٨٨ کیلو گوشت مرغ و به‌ازای هر شهروند قزوینی ٥٧ کیلو تخم مرغ تولید شده است که این استان‌ها در کالاهای مذکور بیشترین تولید را به‌ازای هر نفر جمعیت خود دارا بوده‌اند.


انتهای پیام/

ارسال نظر
هلدینگ شایسته