روزانه یک مُشت «آجیل» مصرف کنید
دکتر خدیجه رحمانی، متخصص تغذیه در گفتوگو با خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری آنا با توجه به فرارسیدن ایام نوروز و افزایش مصرف انواغ مغزها، گفت: مغزها شامل پسته، بادام، بادام زمینی، بادام هندی، فندق، انواع تخمها و ... جزو گروه چربیهای مفید و مورد نیاز بدن هستند و حاوی مقادیر زیادی ویتامین E و مواد مغذی از جمله منیزیم، سلنیوم و اسید فولیک است.
وی با تاکید براینکه چربیهای موجود در مغزها برای بدن مفید است، افزود: به افراد توصیه میشود در تمام طول سال، روزانه۸ 30 گرم (یک مشت بسته) انواع مغزها را مصرف کنند زیرا مصرف بیش از این مقدار موجب افزایش میزان کالری دریافتی و در نتیجه اضافه وزن و چاقی میشود.
این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تصریح کرد: مصرف بیش از مقدار انواع مغزها در یک بازه زمانی موجب افزایش چربی خون و بروز سردرد، افزایش چربی خون و چربی کبد میشود.
رحمانی یادآور شد: به افراد توصیه میشود در ایام نوروز با توجه به افزایش دید و بازدیدها حداکثر تا 60 گرم (2 مشت بسته) انواع مغزها را مصرف کنند.
این متخصص تغذیه با تاکید براینکه مغزها باید در طول روز به تناوب مصرف شود، یادآور شد: همچنین به افراد توصیه میشود در این ایام به دلیل افزایش مصرف انواع مغزها، خشکبار، شیرینجات و ... فعالیت بدنی خود را افزایش دهند.
انتهای پیام/