با این سالاد فشار خون و کلسترولتان را پایین بیاورید +عکس
به گزارش گروه رسانههای دیگر آنا، میلیونها نفر در سراسر جهان از فشار خون بالا رنج میبرند. فشار خون بالا به شرایطی گفته میشود که در آن فشار خون انسان (نیروی جریان خون که به دیواره رگهای خونی وارد میشود)، به طور مداوم بیش از اندازه بالا باشد. فشار خون بالا یکی از مهمترین عوامل خطرآفرین برای سکته مغزی و بیماری قلبی نیز محسوب میشود.
فشار خون بالا حجم کار قلب و رگهای خونی را افزایش داده و موجب میشود تا آنها سختتر و با کارایی کمتر کار کنند. فشار خون بالا به بافت ظریف درون شریانها آسیب وارد میکند، و این شرایط اجازه تجمع کلسترول بد (LDL) و تشکیل پلاکها در امتداد پارگیهای ظریف دیواره شریان را میدهد. این گونه است که آترواسکلروز یا تصلب شرایین آغاز میشود.
استرس، رژیم غذایی ضعیف، و فعالیت بدنی کم میتوانند خطر ابتلا به فشار خون بالا را افزایش دهند. کاهش مصرف سدیم، به حداقل رساندن مصرف گوشت قرمز، اتخاذ روشهایی برای کاهش استرس در زندگی، و پیادهروی روزانه میتوانند به کاهش خطر ابتلا به فشار خون بالا کمک کنند.
مواد غذایی تنظیم کننده فشار خون
برخی مواد غذایی وجود دارند که میتوانند به تنظیم فشار خون کمک کنند. خیار منبع خوبی برای پتاسیم است که این ماده معدنی میتواند به ایجاد تعادل در سطوح سدیم در سلولهای بدن انسان کمک کند. میزان بیش از اندازه سدیم یکی از دلایل اصلی فشار خون بالا است.
همچنین، خیار منبع خوبی برای فیبر است، که این ماده مغذی میتواند کاهش چشمگیر در سطوح فشار خون و کلسترول را موجب شود. فیبر به پیشگیری از دیابت نوع ۲ و بهبود روند کاهش وزن نیز کمک میکند.
سیر یکی دیگر از مواد غذایی کلیدی در زمینه سلامت خون و قلب محسوب میشود. برخی گزارشها نشان داده اند که اثر ضد فشار خون بالای سیر میتواند با داروهای تجویزی برای فشار خون بالا برابری کند.
مطالعهای که توسط دانشکده پزشکی دانشگاه براون انجام شد، نشان داد مردانی با سطوح کلسترول بالا میتوانند تنها با مصرف عصاره سیر فشار خون و کلسترول خود را کاهش دهند.
سیر به تحریک سطوح اکسید نیتریک درون سلولی کمک میکند، که به بدن در کنترل شرایط عروقی و تنظیم فشار خون کمک میکند.
در ادامه دستور تهیه یک سالاد ساده و ضد فشار خون بالا ارائه شده است.
مواد تشکیل دهنده:
یک عدد خیار
دو حبه سیر خرد شده
یک چهارم یک پیاز کوچک
یک دوم قاشق چایخوری سرکه سیب
یک دوم قاشق چایخوری شیره افرا یا هر شیرین کننده طبیعی دیگر به انتخاب خود
اندکی شوید، در صورت تمایل
روش تهیه:
خیار را نازک برش زده و داخل کاسه بریزید.
سیر خرد شده را اضافه کرده و سپس مقداری پیاز نازک برش خورده را اضافه کنید.
سرکه سیب، شیرین کننده و در صورت تمایل شوید را به سالاد اضافه کرده و مواد را با یکدیگر مخلوط کنید.
کاهش سریع فشار خون بالا با این مواد غذایی!
اسفناج درمان فشارخون بالا
پتاسیم به کلیههایتان کمک میکند تا سدیم بیشتری از طریق ادرارتان دفع شود، در نتیجه فشار خونتان کاهش خواهد یافت. سبزیجات برگدار که سرشار از پتاسیم هستند شامل اسفناج، کاهو، آروگولا، کلم برگ، برگ شلغم، برگ کلم برگ، برگ چغندر، برگ چغندر سوئیسی میشود.
اسفناج درمان فشارخون بالا
سبزیجات کنسرو شده معمولا نمک افزوده دارند. اما سبزیجات منجمد به اندازهی سبزیجات تازه حاوی مواد مغذی هستند. شما همچنین میتوانید این سبزیجات را با موز و شیر بادام ترکیب کنید تا آبمیوهای سالم و شیرین و سبز داشته باشید.
سالمون، ماهیهای سرشار از امگا ۳
ماهی منبع عالی پروتئین کم چرب است. ماهیهای چرب مانند ماکرل و سالمون غنی از اسیدهای چرب امگا ۳ بوده که میتواند فشار خون را پایین آورده، التهاب را کاهش داده و تری گلیسرید را هم پایین بیاورد.
علاوه بر این منابع، ماهی قزل آلا حاوی ویتامین D. است. به گزارش نبض ما، غذاهای بسیار معدودی دارای ویتامین D. هستند و این ویتامین هورمون مانند، دارای ویژگیهایی است که میتواند باعث کاهش فشار خون شود.
خواص ماهی تازه
یکی از مزایای ماهی این است که به راحتی طعمدار شده و آمادهی خوردن میشود. میتوانید فیلهی سالمون را در فویل قرار داده و به آن ادویه و لیموترش و روغن زیتون بزنید و آن را در فری که از قبل گرم شده در دمای ۴۵۰ درجه فارنهایت به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه بپزید.
لبو و کاهش فشارخون
لبو سرشار از نیتریک اکسید است که میتواند به باز کردن رگها و کاهش فشار خون کمک کند. همچنین محققان دریافتند نیترات موجود در آب لبو، فشار خون افراد تحت آزمایش را در عرض ۲۴ ساعت کاهش داده بود.
میتوانید خودتان آب لبو تهیه کنید یا اینکه فقط آن را بپزید و بخورید. لبوی برشته یا سرخ شده همراه سبزیجات لذیذ و خوشمزه است. همچنین میتوانید لبو را به صورت چیپس تهیه کنید. وقتی با لبو سر و کار دارید مراقب باشید، چون آب آن میتواند دستها و لباستان را لک کند.
رابطه زنجبیل و فشارخون بالا
زنجبیل میتواند به کنترل فشار خون کمک کند و همانطور که پژوهشها نشان داده زنجبیل، جریان خون را بهبود داده و عضلات اطراف رگهای خونی را شل میکند.
زنجبیل معمولا در غذاهای آسیایی کاربرد دارد و مادهای چند کاره است که میتوانید آن را به شیرینیها و نوشیدنیها نیز اضافه کنید. زنجبیل تازه را خرد یا آسیاب کرده و به خوراک سبزیجات، سوپها، نودل، دسرها و یا چایتان اضافه کنید.
منبع: عصرایران
انتهای پیام/