سرنوشت 3 گردشگر گمشده در «چال کندی» در هالهای از ابهام
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری آنا، عصر پنجشنبه 29 تیر ماه، 19 نفر از طبیعت گردان شهر اهواز در قالب تور «طبیعت مهربان» اهواز از منطقه کول خرسان سوار تیوپ شدند تا با تفریح در طبیعت یک روز خود را بگذرانند در حالی که پس از طی مسافتی با صخرهها برخورد کرده و در گرداب گرفتار میشوند، زیرا به گفته یکی از حاضران در محل این تور با این منطقه آشنایی نداشته و موقعیت این چال به گونهای است که فقط افراد خبره توانایی عبور از این منطقه گردابی را دارند.
بر همین اساس ساکنان بومی منطقه پیش از رسیدن نیروهای امدادی هلال احمر به کمک این افراد شتافته و 12 نفر از کوهنوردان را نجات میدهند و پیکر دو نفر از اعضا نیز به خشکی منتقل شد اما از سرنوشت 6 نفر دیگر از این گروه خبری در دست نبود تا اینکه شب پنجشنبه یکی دیگر از افراد گمشده از سوی گروه امداد و نجات زنده پیدا شد.
همزمان با تاریکی هوا عملیات تیمهای امداد و نجات نیز متوقف شد و بار دیگر از صبح جمعه اعزام گروههای امداد ونجات به همراه دو بالگرد هلال احمر به منطقه صورت گرفت که در این عملیات یکی دیگر از گردشگران مفقودی زنده پیدا شد اما از جمعه تاکنون هنوز از سرنوشت 3 مفقود این حادثه خبری در دست نیست و عملیات امداد و نجات همچنان ادامه دارد.
به گزارش سازمان امداد و نجات هلال احمر هر سه گردشگر مفقود این حادثه مرد هستند از جمله یک مرد ۵۳ ساله، یک جوان ۱۸ ساله و لیدر گروه محمد مهربان که هنوز اثری از آنان نیست و امروز نیز ۳ گروه امدادی، کار جستجو برای یافتن پیکر افراد مفقود در حادثه چال کندی دزفول را برعهده گرفته اند و جستجوها در سطح منطقه همچنان ادامه دارد.
مریم زنگنه، اولین نجات یافته حادثه چال کندی پس از انتقال به بیمارستان به خبرنگار ایرنا گفته بود که پنجشنبه پس از عبور از منطقه دره کول خرسان به اتفاق تور لیدر وارد رودخانه دز شدیم و دقایقی بعد به دلیل پیچیدن طناب به درو گردن بعضیها و امکان خفه شدن آنها، لیدر تور مجبور به پاره کردن قسمتی از طناب شد که متاسفانه ۱۴ نفر با تیوپ به یک سمت و ۵ نفر دیگرمان به سمتی دیگر منحرف شدیم. دقایقی پس از جداشدن ما از بقیه همراهان،ما ۵ نفر نیز از هم جدا شدیم که من تنها به سمت صخرهای شنا کردم و توانستم خودم را نجات دهم.
این نجات یافته حادثه چال کندی توضیح داد بود که در طول این ۲۴ ساعت هیچ صدایی جز صدای وحشتناک آب به گوش نمیرسید تا اینکه قبل از ظهر امروز صدای بالگرد امداد را شنیدم و چند بار برای آنها دست تکان دادم و ساعاتی بعد برادران امداد گر آتش نشانی مرا با قایق موتوری به بیرون از رودخانه منتقل کردند.
به گفته یکی دیگر از نجات یافتگان، وقتی همگی درحلقه فشار گرداب رودخانه گرفتارشده بودند مجبور شدند تا طناب مشترک را پاره کنند که این اتفاق منجر به به پراکنده شدن تیوپ سواران و گم شدن آنها شده است.
براساس این گزارش، بنا بر اعلام جمعیت هلال احمر دزفول، روز گذشته نیز ۴ پرواز بالگرد در منطقه به مدت ۶ ساعت جستجوی هوایی را در دستور کار داشته که با تاریکی شب، گروههای سیلاب هلال احمر و آتش نشانی نیز وارد عمل شدند، اما متاسفانه هیچ یک از آنها پیدا نشدند و به نظر میرسد با گذشت زمان احتمال زنده ماندن این سه گمشده حادثه دز ضعیف تر میشود.
انتهای پیام/