دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
30 ارديبهشت 1396 - 12:42
یک متخصص تغذیه و رژیم غذایی:

به‌جای حبوبات و غلات «جوانه» مصرف کنید

یک متخصص تغذیه و رژیم غذایی عنوان کرد: توصیه می‌شود افراد برای دریافت مواد مغذی بیشتر و انرژی کم‌تر به جای حبوبات و غلات، جوانه‌های آن را مصرف کنند.
کد خبر : 180835

دکتر کوروش جعفریان، متخصص تغذیه و رژیم غذایی در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه اجتماعی در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری آنا با بیان اینکه به مردم توصیه می‌شود جوانه‌های غلات و حبوبات را به رژیم غذایی خود اضافه کنند، گفت: جوانه‌ها حاوی مقدار زیادی مواد مغذی هستند به گونه‌ای که تاکید می‌شود افراد به جای مصرف غلات و حبوبات جوانه‌های آنها را مصرف کنند.


وی افزود: هم‌چنین جوانه‌ها نسبت به غلات و حبوبات حاوی مقدار انرژی پایینی هستند برای مثال اگر فردی 100 گرم گندم خام مصرف کنند 400 کیلوگرم انرژی دریافت می‌کند و این درحالیست که اگر جوانه گندم را مصرف کند 200 کیلوگرم انرژی دریافت خواهد کرد. افراد باید به میزان کالری و انرژی دریافتی مواد غذایی توجه کنند، زیرا دریافت مقدار زیادی انرژی می‌تواند خطراتی برای سلامتی آنها به همراه داشته باشد.


این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه مصرف روزانه یک مشت جوانه برای افراد بلامانع است، اظهار کرد: اما به دلیل اینکه جوانه‌ها حاوی قند هستند افراد دیابتی باید تنها سه تا چهار بار در هفته به مقدار یک مشت بسته از جوانه‌ها استفاده کنند تا دچار افزایش قند خون نشوند.


وی یادآور شد: جوانه‌های حبوبات مانند نخود، عدس و لوبیا نسبت به جوانه‌های غلات حاوی قند کم‌تری هستند.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب