آرش گوران: نبودن سالن تمرین از مشکلات اصلی و همیشگی ماست
به گزارش خبرنگار فرهنگی آنا، نشست خبری کنسرت ارکستر فیلارمونیک تهران روز سه شنبه(26/2/96) با حضور رهبر گروه آرش گوران و مدیر اجرایی، پانیذ فریوسفی در تالار وحدت برگزار شد.
در ابتدای این نشست؛ آرش گوران در مورد تمرینات و سالنهای تمرینی صحبت کرد و گفت: شرایط و امکانات برای تمرین کنسرت بسیار محدود است و ما نمیتوانیم در شرایط مطلوب تمرین کنیم.
او در ادامه گفت: اوایل با موسسه سرزمین کهن همکاری داشتیم و بخشی از تمرینات را در این موسسه، بخش دیگری را در تالار سورنا و بخش دیگری از تمرینات را در تالار رودکی انجام دادیم؛ اما نبودن سالن تمرین از مشکلات اصلی و همیشگی ما است که عمدتآ هزینه بالایی را نیاز دارد.
رهبر ارکستر فیلارمونیک تهران ضمن اشاره به مساله عدم موافقت با تمرین به صورت رایگان افزود: در گذشته از طرف بنیاد رودکی 5 بار تمرین رایگان داشتیم ولی امروز با عدم موافقت رئیس تالار رودکی مواجه شدهایم. در این خصوص تنها توضیحی که به ما دادن این بود که؛ این یک قانون است.
گوران در خصوص اطلاع و حمایت شهرداری از ارکستر بیان کرد: متاسفاته به دلیل عدم شناخت شهرداری از ارکستر فیلارمونیک هیچگونه حمایتی از سوی شهرداری نداریم و البته این ارکستر اگر تا کنون پابرجا مانده بخاطر مخاطب و حمایت مردم است.
انجمن فیلارمونیک از دل جامعه و مردم عادی شکل میگیرد
در ادامه این نشست، پانیذ فریوسفی؛ مدیر اجرایی گروه ارکستر فیلارمونیک، در خصوص نبودن انجمن فیلارمونیک در ایران گفت: این انجمن از دل جامعه و مردم عادی شکل میگیرد اما چون آگاهی مردم ما نسبت به ارکستر فیلارمونیک و فلسفه این انجمن کم است (فیلارمونیک بخشی از موسیقی کلاسیک است و تعداد کسانی که کلاسیک را دنبال می کنند نسبت به موسیقی پاپ و... کمتر است) هیچ انجمی شکل نمیگیرد.
فریوسفی در ادامه افزود: از ما برای 4 ساعت تمرین، دو میلیون درخواست کردند که البته نا گفته نماند هزینه سالن تمرین بخش کوچکی از هزینههای گروه است.
با موسیقی از مرزها عبور کنیم
پس از صحبتهای فریوسفی، آرش گوران به عنوان رهبر این گروه خاطرنشان کرد: پدرام فریوسفی اولین بار است که با ارکستر فیلارمونیک تهران به عنوان سولیست همکاری میکند و السیو پیانلی نوازنده ویلنسل ایتالیایی هم آنها را در کنسرت پیش رو همراهی میکند.
وی افزود: من همیشه دغدغه فرهنگی داشته و خواهم داشت. شعار ما این است که با موسیقی از مرزها عبور کنیم. وجود نوازنده اروپایی کمک شایان توجهی به این موضوع میکند و باعث تبادل فکر و فرهنگ میشود. یکی از راههای تبادل فرهنگ آوردن سولیست خارجی است و اینکه جهان باید با فیلارمونیک ایران آشنا شود.
گوران گفت: در این اجرا، دو اثر با نامهای چهار فصل با آهنگسازی «آستور پیاتزولا» آرژانتینی که از سوی آهنگساز صاحب نام روس «لئونید دسیاتنیکف» بازآفرینی شده و سمفونی برای ارکستر زهی با آهنگسازی «فکرت امیرف» آهنگساز اهل کشور جمهوری آذربایجان در یادبود نظامی گنجوی نوشته، اجرا خواهد شد.
ارکستر فیلارمونیک تهران 3 خرداد ساعت 21 در سالن رودکی و 4خرداد ساعت 21:30 در تالار وحدت روی صحنه میرود.
انتهای پیام/