۲ نشریه علمی دانشگاه آزاد تبریز موفق به اخذ رتبه «الف» از وزارت علوم شدند

به گزارش خبرنگار آنا، فصلنامه «بهداشت مواد غذایی» دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز برای پنجمین سال متوالی و فصلنامه «آسیبشناسی درمانگاهی دامپزشکی» این واحد دانشگاهی برای چهارمین سال متوالی در ارزیابی سال ۱۴۰۳ موفق به اخذ درجه Q ۱ و رتبه «الف» از وزارت علوم تحقیقات و فناوری و در ارزیابی سال ۱۴۰۳ سامانه ارزیابی نشریات دانشگاه آزاد اسلامی موفق به اخذ رتبه A شدند.
فصلنامه «بهداشت مواد غذایی» نشریه علمی - پژوهشی در حوزه تخصصی بهداشت و ایمنی مواد غذایی؛ میکروبیولوژی و شیمی مواد با محور بهداشت غذا؛ پروبیوتیکها؛ نگهداری مواد غذایی با هدف کنترل فساد میکروبی و شیمیایی منتشر میشود. صاحبامتیاز این فصلنامه دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز با مدیرمسئولی افشین جوادی و سردبیری حمید میرزایی و با همکاری ۱۵ هیئت تحریریه داخلی در چهاردهمین سال فعالیت خود قرار دارد.
اکنون ۵۵ شماره و بیش از ۳۸۰ مقاله با پراکندگی جغرافیایی از فصلنامه بهداشت مواد غذایی به چاپ رسیده و در پایگاه اطلاعات علمی نشریات دسترسی آزاد (DOAJ) پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)، پایگاه اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی (SID)، گوگل اسکالر (Google Scholar، پرتال نشریات علمی وزارت علوم تحقیقات و فناوری (JOURNALS.MSRT.IR) و پایگاه مجلات تخصصی نور (Noormags) و CIVILICA نمایه شده است.
فصلنامه «آسیبشناسی درمانگاهی دامپزشکی» دیگر نشریه علمی - پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز نیز در حوزه تخصصی مطالعات بالینی دامپزشکی منتشر میشود.
صاحبامتیاز این فصلنامه با مدیرمسئولی علی حسنپور و سردبیری داریوش مهاجری و مدیر داخلی داود کاظمی و با همکاری ۱۲ هیئت تحریریه داخلی در نوزدهمین سال فعالیت خود قرار دارد.
اکنون ۷۳ شماره و ۵۸۰ مقاله با پراکندگی جغرافیایی در فصلنامه آسیبشناسی درمانگاهی دامپزشکی به چاپ رسیده و در پایگاه اطلاعات علمی نشریات دسترسی آزاد (DOAJ) پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)، پایگاه اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی (SID)، گوگل اسکالر (Google Scholar، پرتال نشریات علمی وزارت علوم تحقیقات و فناوری (JOURNALS.MSRT.IR) و پایگاه مجلات تخصصی نور (Noormags) و CIVILICA نمایه شده است.
انتهای پیام/