۲۵/ خرداد /۱۴۰۴

۲ نشریه علمی دانشگاه آزاد تبریز موفق به اخذ رتبه «الف» از وزارت علوم شدند

۲ نشریه علمی دانشگاه آزاد تبریز موفق به اخذ رتبه «الف» از وزارت علوم شدند
فصلنامه‌‌های «آسیب‌شناسی درمانگاهی دامپزشکی» و «بهداشت مواد غذایی» دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز موفق به اخذ رتبه «الف» از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری شدند.

به گزارش خبرنگار آنا، فصلنامه «بهداشت مواد غذایی» دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز برای پنجمین سال متوالی و فصلنامه «آسیب‌شناسی درمانگاهی دامپزشکی» این واحد دانشگاهی برای چهارمین سال متوالی در ارزیابی سال ۱۴۰۳ موفق به اخذ درجه Q ۱ و رتبه «الف» از وزارت علوم تحقیقات و فناوری و در ارزیابی سال ۱۴۰۳ سامانه ارزیابی نشریات دانشگاه آزاد اسلامی موفق به اخذ رتبه A شدند.
 
فصلنامه «بهداشت مواد غذایی» نشریه علمی - پژوهشی در حوزه تخصصی بهداشت و ایمنی مواد غذایی؛ میکروبیولوژی و شیمی مواد با محور بهداشت غذا؛ پروبیوتیک‌ها؛ نگهداری مواد غذایی با هدف کنترل فساد میکروبی و شیمیایی منتشر می‌شود. صاحب‌امتیاز این فصلنامه دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز با مدیرمسئولی افشین جوادی و سردبیری حمید میرزایی و با همکاری ۱۵ هیئت تحریریه داخلی در چهاردهمین سال فعالیت خود قرار دارد.

۲ نشریه علمی دانشگاه آزاد تبریز موفق به اخذ رتبه «الف» از وزارت علوم شدند
 
اکنون ۵۵ شماره و بیش از ۳۸۰ مقاله با پراکندگی جغرافیایی از فصلنامه بهداشت مواد غذایی به چاپ رسیده و در پایگاه اطلاعات علمی نشریات دسترسی آزاد (DOAJ) پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)، پایگاه اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی (SID)، گوگل اسکالر (Google Scholar، پرتال نشریات علمی وزارت علوم تحقیقات و فناوری (JOURNALS.MSRT.IR) و پایگاه مجلات تخصصی نور (Noormags) و CIVILICA نمایه شده است.

فصلنامه «آسیب‌شناسی درمانگاهی دامپزشکی» دیگر نشریه علمی - پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز نیز در حوزه تخصصی مطالعات بالینی دامپزشکی منتشر می‌شود.

۲ نشریه علمی دانشگاه آزاد تبریز موفق به اخذ رتبه «الف» از وزارت علوم شدند
 
صاحب‌امتیاز این فصلنامه با مدیرمسئولی علی حسن‌پور و سردبیری داریوش مهاجری و مدیر داخلی داود کاظمی و با همکاری ۱۲ هیئت تحریریه داخلی در نوزدهمین سال فعالیت خود قرار دارد.
 
اکنون ۷۳ شماره و ۵۸۰ مقاله با پراکندگی جغرافیایی در فصلنامه آسیب‌شناسی درمانگاهی دامپزشکی به چاپ رسیده و در پایگاه اطلاعات علمی نشریات دسترسی آزاد (DOAJ) پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)، پایگاه اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی (SID)، گوگل اسکالر (Google Scholar، پرتال نشریات علمی وزارت علوم تحقیقات و فناوری (JOURNALS.MSRT.IR) و پایگاه مجلات تخصصی نور (Noormags) و CIVILICA نمایه شده است.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب