فقط خرمای دارای آرم سازمان غذا و دارو را بخرید
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از سازمان غذا و دارو، نسترن محمدی با بیان اینکه خرما ارزش غذایی فراوانی دارد اما برای خرید و انتخاب آن باید بسیار دقت کرد زیرا سطح چسبناکی دارد و آلودگیهای مختلف را به سمت خود جذب میکند، افزود: فقط خرماهایی باید مورد استفاده قرار گیرند که به صورت کاملا بهداشتی فرآوری و بسته بندی شده باشند و معیار انتخاب خرمای سالم، آرم سازمان غذا و دارو است.
وی گفت: خرما دارای طیف گستردهای از مواد مغذی ضروری بوده و منبع بسیار خوبی از پتاسیم محسوب میشود. مقدار قند خرمای رسیده، حدوده 80 درصد است و باقیمانده آن شامل پروتئین، فیبر و عناصر کمیاب است.
رئیس اداره نظارت و ارزیابی محصولات غذایی و آشامیدنی با منشاء دامی، گفت: استفاده از این میوه در ماه رمضان به دلیل ارزش غذایی آن توصیه شده است.
به گفته محمدی، خرما، قند کاهش یافته در دوران روزه داری را جبران کرده و به علت دارابودن فیبر و خاصیت ملین بودن آن، سیستم گوارشی را که به دلیل روزه داری بیتحرک شده است را به تحرک وا میدارد.
وی ادامه داد: خرما مقدار قابل توجهی فولات یا اسیدفولیک به بدن میرساند که برای خون رسانی لازم است.
محمدی یادآورشد: خرما، میوه ای است که زیادترین قند را در خود دارد و هر سه عدد خرما یک واحد میوه شمارش شده است. مصرف خرما سبب کنترل اشتها میشود و از پرخوری به هنگام افطار ممانعت میکند.
انتهای پیام/