تولید مکملهای غذایی بر پایه گیاهان و قارچهای دارویی
رستا هاشمی مدیرفروش یک شرکت فناور مستقر در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان در حاشیه ششمین رویداد ملی عصر امید با عنوان «غذا و فراسودمندها» که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه برگزار شد در گفتوگو با خبرنگار آنا اظهار کرد: این شرکت فناور در زمینه تولید ادویهجات، چاشنیهای ترکیبی و مکملهای غذایی بر اساس گیاهان و قارچهای دارویی فعالیت میکند که در مراحل تجاریسازی و سیب سلامت هستند.
وی افزود: تولید ادویههای ساده و ترکیبی بهصورت تخصصی از دیگر فعالیتهای این شرکت بوده و هتلها، بیمارستانها، رستورانها، کارخانههای مواد غذایی و آشپزخانههای صنعتی بازارهای هدف این شرکت هستند.
مدیرفروش شرکت فناور اضافه کرد: در کنار این محصولات با توجه به نیاز و نظرسنجی از مشتریها دستورالعمل یا طرز تهیه جدید برای سسهای مختلف مانند سس فرانسوی، هزار جزیره و سسهای دیگر را با همکاری کارخانههای تولید سس انجام میدهیم. بهصورت تخصصی روی دستورالعمل یا طرز تهیه جدید سوسیس و کالباس بهعنوان نمونه برای سوسیس آلمانی و کوکتل و... با کارخانههای تولید سوسیس و کالباس کار میکنیم.
هاشمی با اشاره به نقش مثبت رویداد ملی عصر امید در حل مشکلات فعالان حوزه تولید با افزایش ارتباط صنعت و دانشگاه گفت: با توجه به ارتباطاتی که در این نمایشگاه شکل میگیرد چه در زمینه فروش و معرفی محصولات و چه در زمینه تأمینکنندگان، شرکتها در این ارتباطات به راحتی از مشکلات باخبر میشوند و میتوانند نیازهای همدیگر را در زمینههای مختلف برطرف کنند.
به گزارش آنا، ششمین رویداد ملی عصر امید در حوزه کشاورزی با عنوان «غذا و فراسودمندها» از ۲۲ تا ۲۴ آبان ۱۴۰۳ با حضور بیش از ۱۰۰ شرکت دانشبنیان و فناور در حوزه صنایع غذایی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه برگزار شد و فناوران محصولات فناور و دانشبنیان خود را در حوزههای مختلف کشاورزی، صنایع غذایی، امنیت غذایی و ... به نمایش گذاشتند.
انتهای پیام/