دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
22 آبان 1403 - 14:09

تلاش علمی برای مقابله با آسیب‌های اجتماعی/ «احساس مثبت زندگی» به مهارت دانشجویان کمک می‌کند

تلاش علمی برای مقابله با آسیب‌های اجتماعی  «احساس مثبت زندگی» به مهارت دانشجویان کمک می‌کند
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ممسنی با تأکید بر اینکه تلاش علمی برای مقابله با آسیب‌های اجتماعی مقوله مهمی است، «احساس مثبت زندگی» را در رشد مهارت دانشجویان مؤثر برشمرد.
کد خبر : 940512

به گزارش خبرنگار آنا، کارگاه تخصصی و شبکه سلامت اجتماعی استان فارس با محور آموزش شاخص‌ها، ابعاد و «احساس مثبت زندگی» با حضور علی کریمی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ممسنی، جمعی از استادان و کارکنان دانشگاه و همکاری سمن جوانان اخلاق‌مدار دژ سپید ممسنی، انجمن علمی روانشناسی دانشگاه آزاد ممسنی، هلال احمر، اداره بهزیستی و اورژانس اجتماعی شهرستان ممسنی در دانشگاه آزاد اسلامی ممسنی برگزار شد.

این کارگاه تخصصی با تدریس سهیلا لشکری دکتری جامعه‌شناسی گرایش بررسی مسائل اجتماعی ایران در سالن شهید ابوذر داوودی بررسی و تدریس شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ممسنی در این کارگاه ضمن قدردانی از پوریا مرادی دبیر انجمن جوانان اخلاق‌مدار دژ سپید ممسنی، استادان و دانشجویان گفت: عنوان و موضوع این جلسه دلنشین است و یک گام بسیار بزرگی است که ما از ظرفیت موضوعات مطرح شده در این نشست بهره فراوان را ببریم.

علی کریمی با توجه به موضوع یعنی «احساس مثبت زندگی» افزود: مثبت یعنی چیزی که ثابت شده است و کلمه منفی یعنی مورد استفاده نبودن که باید از بین برود و این نشست‌ها درراستای افزایش فکر، اندیشه و مهارت شما دانشجویان مفید و مؤثر بوده و برآیند کاری برگرفته از این نشست متعلق به دانشجویان است.

تلاش علمی برای مقابله با آسیب‌های اجتماعی/ «احساس مثبت زندگی» به مهارت دانشجویان کمک می‌کند

وی تشریح کرد: انتظار داریم کارگاه‌های تخصصی علمی به طور مداوم و با موضوعات مختلف برگزار شود تا رضایت دانشجویان و استادان از مجموعه پژوهشی، آموژشی و فرهنگی را به همراه داشته باشد.

مدرس دانشگاه و دکتری جامعه‌شناسی گرایش بررسی مسائل اجتماعی ایران هم هدف از برگزاری چنین مجامع علمی، اجتماعی و فرهنگی را آشنایی افراد جامعه به‌خصوص جوانان در ارتباط با آسیب‌های اجتماعی در جامعه و آموزش آنها در ارتباط با مفهومی به‌نام تاب‌آوری اجتماعی برای مصون ماندن از برخی آسیب‌های اجتماعی پیش رو در جامعه دانست تا با تلاش‌های علمی و سیاستگذاری‌های بهینه سطح آسیب‌های اجتماعی را در جامعه کاهش دهیم.

لشکری متذکر شد: در این صورت با تشکیل جامعه برخوردار از سلامت اجتماعی گام‌های اساسی را برای حرکت به سمت پیشرفت و رشد جامعه برداشته خواهد شد.

وی با اشاره به معضلات و آسیب‌های اجتماعی در این نشست به راه‌های پیشگیری از این آسیب‌ها، تاب‌آوری اجتماعی و سلامت اجتماعی در حوزه‌های مختلف و مقایسه آن در ممسنی و رستم، ایران و جهان پرداخت.

کارگاه تخصصی و شبکه سلامت اجتماعی استان فارس با محور آموزش شاخص‌ها، ابعاد و «احساس مثبت زندگی» با همکاری انجمن علمی روانشناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نورآباد ممسنی برگزار شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب