دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
19 خرداد 1395 - 16:04
استاد تغذیه دانشگاه علوم پزشکی ایران مطرح کرد:

«رفع تشنگی» در ماه رمضان با مصرف سبزی

استاد تغذیه دانشگاه علوم پزشکی ایران عنوان کرد: صرف سبزی و نوشیدن مایعات کافی، بین فاصله افطار تا سحر می‌تواند در برطرف کردن حس تشنگی در ساعات روزه داری تأثیر زیادی داشته باشد.
کد خبر : 92171

به گزارش گروه اجتماعی آنا، دکتر فرزاد شیدفر، با بیان اینکه ماه رمضان علاوه بر اینکه زمانی برای تهذیب نفس و تقرب الهی است برای سلامتی نیز فواید زیادی دارد، گفت: تعداد بسیار زیادی از مطالعات و پژوهش‌های علمی، اثرات مفید روزهداری را بر روند متابولیسم و عملکرد بهینه اندام‌های بدن گزارش کرده‌اند.


این عضو هیات علمی دانشگاه ایران، با بیان اینکه می‌توان از مغزهای گیاهی مانند گردو، پسته، بادام یا فندق به صورت خام به اندازه و درحد منطقی مصرف کرد، افزود: هم‌چنین مصرف سبزی و نوشیدن مایعات کافی، بین فاصله افطار تا سحر می‌تواند در برطرف کردن حس تشنگی در ساعات روزه داری تأثیر زیادی داشته باشد.


وی اضافه کرد: مصرف غذاهای خیلی شیرین در وعده سحر توصیه نمی‌شود اما میوه ها مناسب هستند. از بین نوشیدنی‌ها، دوغ‌های خانگی توصیه می‌شود اما دوغ‌های غیرخانگی چون نمک دارند باید محدود شوند. همچنین آب میوه خانگی نیز مناسب است.


استاد تغذیه دانشگاه علوم پزشکی ایران، گفت: باید از پرخوری و تعجیل در غذاخوردن در وعده سحر خودداری شود و همچنین در افطار نباید غذاها یا خورشت‌های چرب مصرف کرد.


شیدفر افزود: بهتر است به جای قند و شکر از خرما استفاده شود. اما مقدار زیاد آن می‌تواند چاق کننده باشد.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب