![ویژگی مهم تیمها در استارتآپهای موفق چیست؟](/files/fa/news/1403/4/13/583298_311.png)
کاهش مواد مغذی، عامل افزایش مصرف مکملهای تغذیهای
![کاهش مواد مغذی، عامل افزایش مصرف مکملهای تغذیهای](/files/fa/news/1403/4/9/579246_578.jpg)
به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، ریحانه اکبریان با بیان اینکه تعداد فزاینده مجوزهای صادر شده از سوی سازمان غذا و دارو و آمار شناسه گذاری این نوع از فرآوردهها حاکی از افزایش نوع و تعداد مکملهای تولید داخل است، اظهار کرد: در نتیجه اقبال جامعه هدف اعم از پزشک و بیمار نسبت به مصرف مکملها در کشور بیشتر است.
وی افزود: با توجه به وسعت و تنوع جامعه هدف، نقش و اثرگذاری فرآورده مکمل در ارتقای سلامت آحاد جامعه، طیف وسیعی از انواع فرآورده مکمل در دسترس است.
به گفته وی انواع ویتامینها و املاح معدنی در حفظ سلامت عمومی افراد به ویژه نوزادان و مادران باردار و شیرده، افزایش عملکرد ورزشی، حفظ سلامت پوست، مو و ناخن، بهبود عملکرد دستگاه ایمنی، مدیریت وزن اعم از کاهش یا افزایش و همچنین در پیشگیری و حمایت از شرایط خاص سلامت مانند پوکیاستخوان، بیماریهای قلبی و عروقی، دیابت مورد استفاده قرار میگیرد.
انتهای پیام/
![ویژگی مهم تیمها در استارتآپهای موفق چیست؟](/files/fa/news/1403/4/13/583298_311.png)
![چگونه بهرهوری در یک تیم استارتآپی را افزایش دهیم؟](/files/fa/news/1403/4/12/582587_295.jpg)
چگونه بهرهوری در یک تیم استارتآپی را افزایش دهیم؟
![تشخیص بیماری از دمای صورت/ هوش مصنوعی الگوهای حرارتی بدن را کشف کرد تشخیص بیماری از دمای صورت/ هوش مصنوعی الگوهای حرارتی بدن را کشف کرد](/files/fa/news/1403/4/13/583788_483.png)