فیلم | میکروکپسولهسازی عطر با نانوتکنولوژی
شقایق رحیمی دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی تهران مرکزی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا درباره میکروکپسولهسازی عطر بهوسیله نانوتکنولوژی اظهار کرد: بعد از استخراج عصاره گیاهانی مانند رزماری و نعناع مولکولهای آنها با انجام الکترولیز شکسته و به یونهای سازنده آن تبدیل میشود.
وی افزود: به دلیل اینکه یونهای شکسته شده تمایل به ایجاد مولکول دارند برای جلوگیری از این اتفاق از مواد پلیمری استفاده میکنیم تا با ایجاد پوشش پلیمری یونها به همان شکل باقی میمانند و تشکیل مولکول ندهند که این حرکت موجب ماندگاری بالای عصاره استخراج شده از گیاهان میشود.
دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی تهران مرکزی گفت: عصاره نعناع در عطر به مدت ۶ ماه قابل استفاده است؛ اما با میکروکپسولهسازی عطر بهوسیله نانوتکنولوژی ماندگاری آن به یک سال افزایش خواهد یافت و بعد از استفاده نیز میکروکپسولها ترکیده و موجب اثرگذاری بیشتر و بهتری میشوند.
شقایق رحیمی دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی تهران مرکزی با محصول خود در یازدهمین نمایشگاه رینوتکس (ربع رشیدی تبریز) حضور یافت.
انتهای پیام/