برگزاری جشنواره گردشگری خوراک با محور خلاقیت در طبخ غذاهای بومی
به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، هفتمین جشنواره گردشگری خوراک با محور نوآوری و خلاقیت در طبخ خوراک های بومی ایران با حضور محمد نریمانی راد رئیس واحد تهران غرب، اساتید و دانشجویان رشته هتلداری در سالن همایش های هتل لاله برگزار شد.
نریمانی راد، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب در این مراسم ضمن تبریک میلاد حضرت معصومه(س) و بزرگداشت روز دختر، خطاب به دانشجویان گفت: از نظر من همگی شما عزیزان برنده هستید چون یک قدم به سمت عملی شدن آموزشهای خود برداشتید و جشنواره ای چنین پورشور را رقم زدید.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب در ادامه با تاکید بر قدردانی از زحمات اساتید رشته هتلداری و رئیس دانشکده مدیریت به دانشجویان خاطر نشان کرد: اگر دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب امروز سرآمد مهارت آموزی است این را مرهون زحمات اساتید است.
نریمانی راد با اشاره به رسالت دانشگاه آزاد اسلامی در راستای مهارت آموزی دانشجویان گفت: دانشگاه آزاد اسلامی در این پویش پیش قدم است و هدف اینست که دانشجویان حین تحصیل به محل های کسب وکار مرتبط با رشته تحصیلی خود رفته و مهارت آموزی را به طور ملموس فرا گیرند تا مهارت لازم برای مشاغل مورد نیاز جامعه را داشته باشند.
در این جشنواره 110 دانشجوی رشته هتلداری شرکت کردند که 50 نفر در بخش شیرینی پزی و 60 نفر در بخش طبخ غذا شرکت کردند. داوران مسابقه از بین شرکت کنندگان سه نفر را در بخش طبخ غذا و سه نفر را در بخش شیرینی پزی انتخاب کردند.
انتهای پیام/