دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
06 ارديبهشت 1402 - 09:00
براساس نتایج یک تحقیق؛

سیب زمینی سرخ شده احتمال افسردگی و اضطراب را افزایش می‌دهد

کد خبر : 843588

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیب زمینی سرخ کرده که مورد علاقه هر سن و سالی است به سختی می‌تواند یک غذای سالم محسوب شود. 

براساس گزارش سی ان ان، تحقیقات محققان چینی نشان می‌دهد که مصرف مکرر غذاهای سرخ شده به ویژه سیب زمینی سرخ شده خطر بالای افسردگی را در پی دارد و با موارد اضطراب مرتبط است.

نتایج این تحقیقات نشان می‌دهد، افرادی که به طور مکرر مواد غذایی سرخ شده مانند سیب زمینی سرخ کرده مصرف می‌کنند، 12 درصد بیشتر از افرادی که چنین غذاهایی مصرف نمی‌کنند، دچار مشکلات مرتبط با اضطراب و افسردگی می شوند.

یافته‌های این تحقیق در مجله PNAS (مجموعه مقالات آکادمی ملی علوم ایالات متحده آمریکا) منتشر شده است.

طبق نتایج این تحقیق، میزان تاثیر مصرف این نوع غذاها بر روی مردان جوان و به طور کلی مصرف کنندگان جوان بیشتر است.

این گزارش در ادامه افزود: این تحقیقات هرچند اهمیت کاهش مصرف غذاهای سرخ شده را نشان می‌دهد اما برخی کارشناسان می‌گویند که نتایج این تحقیقات اولیه است و هنوز مشخص نیست که افسردگی و اضطراب، افراد را به سمت استفاده از غذاهای سرخ شده سوق می‌دهد یا مصرف چنین غذاهایی به افسردگی و اضطراب منتهی می‌شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب