طرز تهیه جوجویی تاس کباب؛ غذای کاشانی
به گزارش خبرگزاری آنا، کاشانیها دارای شیرینیها و غذاهای مخصوص بخود و بنوعی محلی هستند که در زمان اعیاد و مراسمها آنها را طبخ میکنند و یا حتی با آنها از مسافرانشان پذیرایی میکنند.
بسیاری از گردشگران که غذاهای محلی شهرها بخصوص کاشان را میشناسند بعید است به رستورانهای محلی سر نزنند و یا دنبال دستور پخت غذاهای محلی نگردند.
یکی از غذاهای محلی که در کاشان پرطرفدار است، جوجویی تاس کباب یا همان تاس کباب خودمان است که به شیوه کاشانیها طبخ میشود و قلق و روش خاص خود را دارد.
برخلاف چیزی که به ذهن میرسد، در جوجویی تاس کباب خبری از جوجه نیست و بادمجان، گوشت، گوجه و رب انار از جمله ترکیبات اصلی این غذا هستند.
شاید اگر این غذا را در زمان سرو ببینید شما را به یاد غذاهای شمالی بیاندازد، اما در اصل متعلق به کاشان است و آن را با نان سرو میکنند.
مواد لازم برای طبخ جوجویی تاس کباب
- ماهیچه گوسفند و پیاز حلقه شده: از هر کدام ۵۰۰ گرم
- بادنجان کوچک: شش عدد
- گوجهفرنگی دو نیمه: چهار عدد
- رب انار: نصف پیمانه
- زردچوبه، نمک و فلفل به میزان لازم
نحوه پخت جوجویی تاس کباب
مانند هر غذای ایرانی برای طبخ این غذا نیز باید ابتدا پیازها را خرد کرده و درون ظرف تفت دهید و بعد گوشتهای خورشتی خرد شده بر روی پیازها بچینید و با هم تفت دهید.
اضافه کردن نمک و فلفل و زردچوبه نیز کار هر آشپزی است.
پس از این مرحله بادمجانها را برش دهید و آنها را روی گوشت قرار دهید.
توجه داشته باشید که میتوانید بادمجانها را پوست نکنید و آنها را به صورت درسته و همراه با پوست روی گوشت بچینید.
گوجه فرنگیها را نیز از وسط نصف کنید و روی بادمجانها قرار دهید و در نهایت دو لیوان آب به مخلوط مواد اضافه کنید و اجازه دهید تا مواد تاس کباب پخته شوند.
پس از آنکه آب درون ظرف به دمای جوش رسید حرارت گاز را روی شعله ملایم قرار بدهید و به مدت ۲.۵ تا ۳ ساعت اجازه بدهید تا تاس کباب پخته شود و به خوبی جا بیفتد.
در اواخر مرحله پخت باید به غذا رب انار اضافه کنید و در نهایت آن را داخل ظرف بکشید.
همانطور که گفتیم سرو این غذا بطور معمول همراه با نان است، اما اگر تمایل داشتید میتوانید آن را با برنج نیز میل کنید.
چند نکته برای طبخ جوجویی تاس کباب
بهتر است گوشتها را به شکل خورشتی خرد کنید تا ظاهر غذا مناسب باشد و از سوی دیگر گوشتها بخوبی پخته شود.
بمنظور مزه دار کردن گوشتها بهتر است ادویهها را روی آنها بریزید.
اگر تمایلی به استفاده از رب انار نداشتیدی توانید از رب گوجه فرنگی در آن استفاده کنید.
زمان در پخت این غذا بسیار مهم است، زیرا هر چه زمان بیشتری را صرف آن کنید قطعا غذا بهتر و بیشتر جا میافتد و خوشمزهتر خواهد شد.
برای اینکه گوجه فرنگیها بهتر پخته شوند آنها به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و یا حتی میتوانید پوست آنها را نیز بگیرید.
- بیشتر بخوانید:
- طرز تهیه کباب ترکی با مرغ
- ۵ غذایی که هرگز نباید در زودپز پخته شوند
- چرا یک آشپز خوب باید با خواص گیاهان دارویی آشنا باشد؟
- ۳ روش پخت کیک خانگی؛ در خانه به راحتی کیک بپزید
- تاریخچه ادویهشناسی به روایت یک پژوهشگر خوراکشناس
- چطور یک سفره افطارِ ساده، مفید و خاطرهانگیز داشته باشیم؟
انتهای پیام/