مسئولان فنی واحدهای تولیدی دورههای آموزشی میبینند
مرتضی کهراریان معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا در کرمانشاه از دریافت مجوز معاونت غذا و دارو برای برگزاری دورههای آموزشی خبر داد و اظهار کرد: واحد کرمانشاه موفق به دریافت مجوز برای برگزاری دورههای آموزشی مسئولان فنی واحدهای تولیدی مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی شد.
وی افزود: با توجه به توانمندیهای علمی و آموزشی، بهرهمندی از امکانات و فضای مناسب فیزیکی، پیرو درخواست رسمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه مبنی بر صدور مجوز فعالیت آموزشی، معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه پس از بررسیهای لازم با موافقت با درخواست این واحد دانشگاهی، مجوز لازم را در این باره صادر کرد و طبق این مجوز میتوانیم برای برگزاری دورههای آموزشی مسئولان فنی واحدهای تولیدی مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی در استان اقدام کنیم.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه در این زمینه توضیح داد: بر اساس این مجوز این واحد دانشگاهی قادر است برای مسئولان فنی همه واحدهای تولیدی حوزه مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دورههای آموزشی با مدرک معتبر و مورد تأیید معاونت غذا و دارو برگزار کند و این مجوز برای واحد کرمانشاه بسیار حائز اهمیت است؛ چراکه هر دانشگاهی نمیتواند این مجوز را دریافت کند.
انتهای پیام/