با مصرف چای سیاه از برخی از بیماریها در امان بمانید
به گزارش خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری آنا، تحقیقات نشان داده مصرف یک فنجان چای سیاه معمولی میتواند به شما کمک کند تا در اواخر زندگی از سلامتی بهتری برخوردار باشید.
محققان میگویند، اگر فردی تمایل به مصرف چای ندارد، خوراکیهای دیگری وجود دارد که میتوان به رژیم غذایی اضافه کرد. کلید این مزیت فلاونوئیدها هستند که به طور طبیعی در بسیاری از غذاها و نوشیدنیهای رایج مانند چای سیاه و سبز، سیب، آجیل، مرکبات، انواع توتها و غیره یافت میشوند. مدتهاست که تحقیقات نشان داده این ماده فواید زیادی برای سلامتی دارد، اما تحقیقات جدید دانشگاه ادیث کوان استرالیا نشان میدهد که آنها حتی بهتر از آنچه قبلاً تصور میشد هستند.
فلاونوئیدها گروه متنوعی از ترکیبات گیاهی هستند که در بسیاری از میوهها و سبزیجات یافت میشوند. مثلا محصولات گیاهی مثل چای و شکلات منابع خوب فلاونوئید هستند. نتایج به دست آمده از پژوهشهای متعدد بیانگر آن است، فلاونوئیدها خاصیت آنتیاکسیدانی قوی دارند که در دفع سموم و مبارزه با استرس اکسیداتیو نقش پررنگی دارد. استفاده از غذاهای غنی از فلاونوئید روشی عالی برای تقویت سلامتی و کاهش احتمال ابتلا به دیابت، سرطان و بیماریهای قلبیعروقی است.
به گفته کارشناسان، اثرات ضدالتهابی و آنتیاکسیدانی فلاونوئیدها ممکن است از بیماریهای پیشرونده عصبی مثل آلزایمر و پارکینسون پیشگیری کند و مصرف غذاهای غنی از فلاونوئید ممکن است در افزایش جریان خون به مغز، بهبود عملکرد شناختی، تقویت حافظه و کاهش خطر ابتلا به بیماریهای شناختی ناشی از افزاش سن نقش داشته باشد.
انتهای پیام/