تولید کیک گرده و خمیر شیرین در تغذیه زنبور عسل
آرش روزبهانی در حاشیه نمایشگاه رویداد عصر امید در گفتوگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا درباره ایده و استارتآپ طرح تولید کیک گرده و خمیر شیرین در تغذیه زنبورعسل اظهار کرد: این دو محصول جزء ملزومات صنعت زنبورداری کشور است و اکنون آنها را بهصورت پایلوت و آزمایشگاهی تولید کردهایم. در حال مذاکره هستیم تا در کوتاهمدت به تولید انبوه و نیمهصنعتی و در بلندمدت بهصورت صنعتی تولید کنیم.
وی افزود: بیش از ۸۰ درصد محصولات و نهادهای مورد نیاز صنعت زنبورداری از خارج از کشور وارد میشود. اغلب محصولات تقلبی از ترکیه وارد کشور میشود و ارز زیادی را خارج میکند و مشکلات زیادی برای کشاورزان و زنبورداران فراهم میکند. این دو محصول برای زنبورداری جزء ملزومات اساسی هستند؛ زیرا نیاز تغذیه زنبور بوده و باعث ازدیاد جمعیت زنبور، زمستانگذرانی، مقاومت در برابر بیماری و بهوسیله این دو ماده غذایی میتوانیم ویتامینها، آنتیبیوتیکها، مواد پروبیوتیک و سایر مواد مغذی را به زنبور برسانیم. مزیتیهای این دو محصول شامل بازار مشخص و در دسترس، هزینه پایین تولید، سرمایهگذار، نیروی کار، امکانات و مواد اولیه کم برای تولید میشود.
منتخب رویداد ملی عصر امید و عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن اضافه کرد: از طریق مرکز رشد دانشگاه به رویداد گام دوم راه پیدا کردیم. در بخش مادی نیازمند حمایتهای مالی، استفاده از آزمایشگاه و امکانات بالقوه و بالفعل دانشگاه هستیم و در بخش معنوی، دانشگاه آزاد اسلامی میتواند با کمک کردن به دانشبنیان شدن محصولات و معرفی به استادان فناور و پارکهای علم و فناوری کمک شایانی در به نتیجه رسیدن این ایدهها و استارتآپها کند.
رویداد ملی گام دوم (عصر امید) تا چهارشنبه ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ در مصلای بزرگ امام خمینی (ره) تهران برگزار و بخشی از فعالیت ۴۰ ساله دانشگاه آزاد اسلامی در حوزههای مختلف آموزش و پرورش نیروی انسانی، فرهنگ، اقتصاد، علوم پزشکی، علوم مهندسی، علوم انسانی و ... عرضه میشود.
انتهای پیام/۴۱۲۱/۴۰۶۲/
انتهای پیام/