رویداد«عصر امید»/ ۱۹۱
زنبورداری به روش استارتآپی با کمترین هزینه/ کیک گرده ایرانی از راه رسید
شرکت کننده رویداد «عصر امید» گفت:ایده و استارتآپ ما طرح تولید کیک گرده و همچنین خمیر شیرین در تغذیه زنبور عسل است.این دو محصول جزء ملزومات صنعت زنبورداری کشور است.
آرش روزبهانی عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی رودهن درحاشیه برگزاری نمایشگاه عصر امید دانشگاه آزاد اسلامی به خبرنگار خبرگزاری آنا گفت:ایده و استارتآپ ما طرح تولید کیک گرده و همچنین خمیر شیرین در تغذیه زنبور عسل است.این دو محصول جزء ملزومات صنعت زنبورداری کشور است. آنها را به صورت پایلوت و آزمایشگاهی تولید کردیم.
وی افزود:در حال مذاکره هستیم تا در کوتاه مدت به تولید انبوه و نیمهصنعتی و در بلندمدت به صورت صنعتی تولید کنیم.
روزبهانی تصریح کرد: از طریق مرکز رشد دانشگاه به رویداد گام دوم راه پیدا کردیم که البته این رویداد یک گزینش در سطح دانشگاه، سطح استان و بعد مرحله کشوری که همین نمایشگاه است.
وی ادامه داد: انتظارات ما به دو بخش مادی و معنوی تقسیم میشود.در بخش مادی نیازمند حمایتهای مالی و استفاده از آزمایشگاه و امکانات بالقوه و بالفعل دانشگاه هستیم.در بخش معنوی دانشگاه آزاد میتواند با کمک کردن به دانشبنیان شدن محصولات ما و معرفی ما به عنوان اساتید فناور و معرفی ما به پارکهای علم و فناوری کمک شایانی در به نتیجه رسیدن این ایدهها و استارتآپها کند.
این محقق در ادامه بیان کرد: بیش از ۸۰ درصد محصولات و نهادهای مورد نیاز صنعت زنبورداری از خارج از کشور وارد میشود. اغلب محصولات فیک از ترکیه وارد کشور میشود و ارز زیادی را خارج میکند و مشکلات زیادی برای کشاورزان و زنبورداران فراهم میکند.
وی گفت: این دو محصول برای زنبورداری جزء ملزومات اساسی هستند چون نیاز تغذیه زنبور و باعث ازدیاد جمعیت زنبور و افزایش مقاومت به بیماری زنبور می شود. همچنین به وسیله این دو ماده غذایی میتوانیم ویتامینها، آنتیبیوتیکها، مواد پروبیوتیک و سایر مواد مغذی را به زنبور برسانیم.به همین خاطر ما روی این دو ماده دست گذاشتیم.
روزبهانی در پایان گفت: مزیتی که این محصول دارد، این است که بازار کاملاً مشخص داخلی دارد و هزینه تولید این محصول پایین است و همچنین مواد اولیه برای تولید آن کاملاً داخلی است.
انتهای پیام/
انتهای پیام/