فر قنادی و سایر لوازم شیرینی پزی
به گزارش گروه جامعه خبرگزاری آنا، برای راه اندازی یک کارگاه شیرینی پزی باید تجهیزات پخت کیک و شیرینی، فر قنادی را از روماک گالری تهیه نمایید.
تهیه فر قنادی از روماک گالری
امروزه با رشد استفاده مردم از کیک و شیرینی در مراسمات و جشن های عروسی تعداد زیادی از کارجویان و علاقمندان با سلیقه اقدام به تاسیس کارگاه شیرینی پزی نمودند. شیرینی پزی یکی از جمله مشاغلی است که نیاز به سلیقه و حوصله دارد. برای سرعت بخشیدن به پخت کیک و شیرینی از فر قنادی استفاده میکنیم. مدل های فر قنادی، با توجه به نیاز مصرف کننده می تواند بزرگ یا کوچک تهیه شود. بدیهی است هر چه تولید بالاتر باشد، باید لوازم تهیه کیک و شیرینی از جمله: خمیرگیر، فر و فر کانوکشن، میکسر و یخچال باید بزرگ تر تهیه شود. در این مقاله قصد داریم ضمن آشنا نمودن شما با انواع فر قنادی شما را در جهت تهیه فر متناسب با کارگاه تان یاری نماییم.
فر شش سینی قنادی
نحوه پخت شیرینی توسط فر قنادی
برای آشنایی با مکانیزم پخت در فر قنادی و سایر لوازم شیرینی پزی توضیحاتی را به شما ارائه می دهیم. معمولاً پس از تهیه شدن خمیر توسط خمیرگیر، آن را به قالب دلخواه در آورده و در دستگاه فر قرار می دهیم. همچنین برای تنظیم دمای فر و پخت قنادی می توانید از ولوم های تعبیه شده بر روی دستگاه فر استفاده نمایید. وجود ترموستات شما را در پخت کیک و شیرینی در دمای دلخواه و برنامه پخت یاری می نماید. فر هایی که توسط کارخانه تولید تجهیزات آشپزخانه صنعتی روماک گالری به فروش می رسند دارای شیر استاندارد بوده و مجهز به ترموکوپل هستند. وجود ترموکوپل امنیت لازم برای پخت و انقطاع در جریان گاز را فراهم می نماید که در فرهای روماک گالری تعبیه شده است.
برای راه اندازی یک کارگاه شیرینی پزی لازم است که تمامی تجهیزات پخت کیک و شیرینی را بشناسیم به همین منظور مهم ترین وسایل پخت شیرینی را که بسیار با آن سر و کار داریم را به شما معرفی می کنیم. فر قنادی و انواع آن از جمله وسایلی هستند که برای راه اندازی کارگاه پخت شیرینی به آن نیازمندیم به همین جهت انواع فر قنادی را به طور مفصل بیان می کنیم. روماک گالری تولید کننده تجهیزات پخت کیک و شیرینی و فر قنادی با بالاترین کیفیت می باشد. لازم به ذکر است، تمامی تجهیزات و وسایل این مجموعه با ضمانت تعویض یک ساله و خدمات پس از فروش ۱۰ ساله می باشد.
توضیحاتی درباره فر قنادی
فر قنادی همچون سایر لوازم تهیه قنادی در اندازه های مختلف موجود می باشد. تعداد سینی ها در یک فر قنادی نشان دهنده اندازه و ظرفیت آن می باشد.
معمولا تعداد سینی ها از ۴ تا ۱۶ سینی بوده که با توجه به نیازتان می توانید نسبت به تهیه آن اقدام نمایید.
برای مشاهده انواع فر قنادی در ظرفیت های مختلف میتوانید سایت روماک گالری مراجعه کنید و نمونه های مختلف را مشاهده نمایید.
استفاده از فر قنادی برای پخت شیرینی و قنادی سبب پخت با کیفیت و طعم لذیذ تر می شود. بنابراین کسانی که علاقمند به فعالیت در این حوزه هستند برای پخت شیرینی از فر قنادی استفاده می کنند. لازم به ذکر است؛ با توجه به نوسان قیمت در بازار قیمت برخی اجناس به صورت آنلاین و تعدادی محدود از وسایل موجود در سایت به صورت تلفنی و روزانه اعلام میشود.
فر کانوکشن بخاردار ۴ سینی
این فر علاوه بر این که برای پخت انواع کیک و شیرینی مناسب می باشد می توانید جهت پخت انواع نان فانتزی کیک، ماکارون، کروسان نیاز به حجیم شدن دارند مناسب می باشند. همچنین این نمونه فر ها با توجه به نیاز مصرف کننده در ظرفیتهای ۴، ۶ ، ۸، ۱۰، ۱۶ تولید می شود. به خاطر داشته باشید که فر کانوکشن بخاردار چهار سینی را باید با توجه به نیاز و حجم فروش نمایید.
فر کانوکشن Baker بخار دار ۴ سینی
مزایای فر کانوکشن بخاردار ۴سینی
این نمونه فر از مزایای ویژهای برخوردار است که در متن زیر به آن ها اشاره می کنیم:
۱- قابلیت تنظیم دما تا ۲۰۰ بالای صفر را داشته و برنامه های پخت متناسب با نوع شیرینی مورد نظر را دارد.
۲- تایم پخت را می توانید از طریق پنل کنترل نموده به دلخواه تنظیم نمایید.
۳- سرعت دور فن را میتوانید همچون موارد ذکر شده در بالا متناسب با نیاز قنادی و شیرینی تنظیم نمایید.
۴- ورق تشکیل دهنده بدنه دستگاه از استیل نگیر ۳۰۴ به ضخامت یک میل بوده و برای جلوگیری از اتلاف گرمای داخل فر عایق حرارتی تعبیه شده است.
۵- جنس عایق حرارتی از پتوی سرامیکی و پشم سنگ می باشد.
تولید فر قنادی ۶ سینی روماک گالری
این نمونه فر قنادی مکانیکی برای پخت انواع شیرینی جات و قنادی به صورت خشک می باشد. همچنین دو عدد فن در فر قنادی برای گردش گرمای هوای درون فر تعبیه شده است تا شیرینی و قنادی به صورت یک دست پخته شود. این نمونه فر کانوکشن شش سینی، قابلیت پخت انواع شیرینی و کیک، کوکی، کلوچه و شیرینی خشک را دارد. همچنین این نمونه ای از فر کانوکشن های کنترل مکانیکی بوده که با ظرفیت سینی هایی در ابعاد ۷۵ و ۷۹ و ۹۸ تولید شده اند.
این فر دارای کاربری مکانیکی بوده و تایم و دمای پخت به صورت ولوم دستی تنظیم می شود. همچنین برای روشن کردن شعله های برنر دو عدد ولوم در دستگاه تعبیه شده است.
پروفر ۶ سینی روماک گالری
پروفر ۶ سینی روماک گالری
نیاز به فر قنادی در تولید شیرینی و قنادی تولید انواع مختلف فرها شده است اکنون به بررسی یک نمونه است پروفرها می پردازیم:
پروفر ۶ سینی روماک گالری یکی از نمونه های پرکاربرد فر قنادی است که در ظرفیتهای ۴ و ۱۶ سینی تولید شده است. وجود دستگاه پروفر برای کارگاه شیرینی پزی یک امر الزامی می باشد و برای این که پخت شیرینی و قنادی به صورت یکنواخت و لذیذ انجام شود از این دستگاه استفاده می کنیم. ظاهر این نمونه فر کاملاً ساده و زیبا است ولی در واقع بهترین کمک را به عمل تخمیر خمیر و پخت بهتر شیرینی انجام می دهد.
همچنین اگر قسمتی از شیرینی و قنادی خام بماند سبب از بین رفتن شیرینی و زیبایی ظاهری قنادی می شود. در هر حال پختشیرینی نیازمند عواملی مهم است که همگی دست در دست هم می دهند تا یک شیرینی با کیفیت به کاربر تحویل دهند. همچنین برای رفاه حال مشتریان ضمانت تعویض یکساله بدون قید شرط و خدمات پس از فروش به مدت ۱۰ سال برای این دستگاه در نظر گرفته شده است.
انتهای پیام/۴۱۲۹/
انتهای پیام/