کتاب کاربرد فناوری نوین در صنایع غذایی منتشر و چاپ شد
تکتم مستقیم در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا در شهرقدس بیان کرد: فکر تألیف این کتاب از سالها پیش که تدریس درس فناوری نوین در صنایع غذایی را در مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس شروع کردم همواره ذهن اینجانب را به خود مشغول کرده بود.
بیشتر بخوانید:
کتاب «نگاهی بر مسیرهای موفقیت در ورزش داژبال» منتشر شد
وی افزود: از آنجایی که صنایع غذایی در دنیای کنونی با سرعتی چشمگیر در حال توسعه و پویایی است وجود تکنولوژیهای کاربردی به روز و جدید ضرورتی اجتنابناپذیر است و هدف کلی از نگارش این کتاب استفاده از دانشجویان صنایع غذایی بهویژه در مقاطع تحصیلات تکمیلی است.
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس مطرح کرد: در این راستا دیدگاهی فناورانه اختیار شده تا تأثیر هریک از عملیات مربوط به فرایند بر ویژگیهای کیفی و کمی فراورده مورد تأکید قرارگرفته و فرایندهای پیچیده حرارتی و غیرحرارتی موجود به زبانی ساده و کاربردی توصیف شود.
مستقیم افزود: علاوه برتمامی موارد ذکرشده به همه جوانب فناوریهای نوین در فصول ۱۷ گانه کتاب از دیدگاه نظری و علمی پرداخته شده است .
وی با بیان اینکه بدون شک این کتاب خالی از نقایص نیست، امید دارم با راهنمایی صاحبنظران و تذکرات و پیشنهادات ارزشمند آنان بتوانم در چاپهای بعدی نسبت به رفع نواقص ان اقدام کنم.
به گزارش آنا، عبدالله قاسمی پیربلوطی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحدشهرقدس در راستای چاپ کتاب کاربردهای فناوریهای نوین در صنایع غذایی بهوسیله تکتم مستقیم عضو هیئت علمی این دانشگاه ابزار خرسندی کرد و افزود: باتوجه به پیشرفت تکنولوژی و تغییر سبک زندگی آگاهی مصرفکنندگان از مواد غذایی نیاز روز جامعه به حساب میآید و فناوریهای نوین در صنایع غذایی و کاربردهای آن مورد توجه عموم جامعه است که چاپ این کتاب علاوه بر مفید بودن برای عموم مردم به پیشرفت بار علمی دانشجویان در مقاطع تحصیلی تکمیلی کمک چشمگیری میکند.
انتهای پیام/۴۱۱۷/
انتهای پیام/