دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
12 ارديبهشت 1399 - 09:31
تازه‌های نشر دانشگاه آزاد اسلامی؛

کتاب عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی ورامین-پیشوا روانه بازار شد

کتاب «گوشت، فرآورده‌های گوشتی و شیلات تکمیلی» با تألیف دانشیار گروه مهندسی علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین -پیشوا منتشر شد.
کد خبر : 486785
photo5863797546923700796.jpg

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از ورامین،کتاب «گوشت، فرآورده‌های گوشتی و شیلات تکمیلی» توسط چاپ انتشارات جهاد دانشگاهی و تألیف سارا موحد دانشیار گروه مهندسی علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین -پیشوا منتشر شد.


این کتاب مشتمل بر 20 فصل بوده که در آن به تفصیل به تکنولوژی گوشت، تکنولوژی انواع فرآورده‌های گوشتی سوسیس، کالباس و تکنولوژی شیلات پرداخته است.


کتاب «گوشت، فرآورده‌های گوشتی و شیلات تکمیلی» به‌عنوان منبع درسی و تحقیقی می‌تواند مورد استفاده دانشجویان مهندسی صنایع غذایی، فناوری موادغذایی، زیست فناوری موادغذایی، شیمی موادغذایی، علوم تغذیه، کنترل کیفیت، امنیت غذایی، علوم دامی، دامپزشکی و کارشناسان کارخانجات مواد غذایی قرار گیرد. در این کتاب بیش از ۳۵ رفرنس مرتبط، متعلق به مقالات و پژوهش‌های مؤلف است.


انتهای پیام/4121/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب